maanantai 11. syyskuuta 2017

Synttärihepenet kiinakaupasta


Tuossa joskus kesän aikana rupesin vähän aktiivisemmin pitämään silmiä auki tulevan kaksivuotiaan synttärimekkoa ajatellen. Ajatuksissa oli hörselöä ja väriä. Tuolla tyypillähän on jo jonkun verran mielipidettä vaatteistaan, ja silloin kun se on ihan mahdollista, niin mielelläni niitä mielipiteitä kuuntelen. 

Kesän aikana ei tullut vastaan sellaista hepenettä, joka meitä molempia olisi miellyttänyt. Päädyttiin siis selailemaan nettiä, kiinakauppoja. Tiukan karsinnan jälkeen tyypillä oli kaksi mekkoa, joista muutti koko ajan mielipidettään. 

Lopulta sitten kuitenkin hän sai tehtyä päätöksen, pinkkiä siis. Sitten vain jännittämään, että onko yhtään samannäköinen, kuin kuvassa, ja meneekö päälle, halvalla kun ei aina saa hyvää, ja niin poispäin..
Ja toki tuleeko ajoissa, siitäkään ei koskaan voi tietää.

Tulihan se, ja ihana on! Kaikeksi onneksi, niin ei tarvitse lähteä uudelle metsästyskierrokselle. Mikään ikuisesti kestävä mekko tuo tuskin on, vaan eiköhän tuo ole hintansa väärti kuitenkin. Kerskakulutusmekko kenties..


Minä miehelle: Mene nyt pois, sun takapuoli näkyy joka kuvassa! Mies: Onko tämä nyt muka paras paikka ottaa sitä kuvaa? Mie: No tää on ainoo paikka, jossa ei oo roinaa joka puolella.. :D


Pakettia avatessa matolle pöllähti ihana annos glitteriä mekon helmoista. No, ei kai elämässä voi olla liikaa tähtipölyä ;)


2 kommenttia: