maanantai 2. huhtikuuta 2018

Kotiäidin kohtalokas perjantai-ilta


Kotiäidin villissä arkielämässä perjantai-illat eivät ole yleensä sieltä hurjimmasta päästä, mutta tällä kertaa illassa oli vipinää siihen malliin, että seurauksena oli yhdet hajonneet silmälasit. Mun silmälasit.

Kun meidän ja muiden lapset oli perjantaina saatu nukkumaan, alkoi aikuisten hilpeä oma aika. Ja mitä se sisälsi? Meno oli niinkin hurjaa kuin että mies opetteli ranskalaisen letin tekoa mun hiuksiin, jotta onnistuisi sellaisen loihtimaan myös armaan jälkikasvun päähän. Riisuin lasit pois, etteivät olisi tiellä. Lattialle. Ja kas kummaa, ei tarvittu kuin yksi ohimennen osunut polvi (oma), niin lasit sanoi rits ja niiden sijasta mulla olikin sitten kaksi monokkelia. 


Buah! Että niinkin villi voi olla perjantai-ilta kotosalla! Kallis letti tuli kyllä :D 

Pikaliimaa ei meidän kyläpaikasta löytynyt, teippiä kokeilin, mutta ei oikein toiminut. Hauskaa oli, että seuraavana päivänä yhdellä vierailijalla sattuikin sitten olemaan pikaliimaa takin taskussa ja lasit saatiin liimattua. Oikeastihan olisin voinut mennä jo sinne optikolle pari vuotta sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi. No, pakon sanelemana nyt sitten, yhteinen optikkoreissu vuorossa kolmisin lasten kanssa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti