maanantai 18. marraskuuta 2019

Äiti mennään taas sinne Ti-Ti Nallen Kotiin! -Terveisiä Nallekodin somelähettiläiltä

Kaupallinen yhteistyö Ti-Ti Nallen Koti Oy
Kaksivuotias nousee korokejakkaralle, nostaa hihan ylös ja ojentaa kätensä tomerana Ti-Ti Nallen Kodin lipunmyyntitiskiä kohti. Kun nallejen luona ollaan vierailtu useampi kerta, tietää pieninkin, miten homma toimii. Ranneke, jossa on nalleperheen kuvia, se on tärkeä. Neljävuotias puolestaan pohtii aina etukäteen, minkä värinen ranneke on luvassa.


Meidän kesää ja syksyä ovat värittäneet kuukausittaiset kyläilyt Nallejen kotipaikalle Lempäälän Ideaparkkiin. Meidän perhe on saanut toimia Ti-Ti Nallen Kodin somelähettiläinä. Instagramin puolella meidän reissuja onkin voinut seurailla tarkemmin.

Takit riisutaan ja mietitään, mitä lähdetään puuhaamaan. Hei, tuolla on Ti-Ri Vauva! Ja sinne ne lapset painelevat. Ollaan käyty jo niin useasti, että nalleperhe on lapsille ihanan tuttu. Leikkejä jatketaan siitä, mihin ollaan jääty. Nallet saavat haleja aina leikkien lomassa. Kuinkahan monta kymmentä annosta leikkiruokia taapero onkaan näiden vierailujen aikana kullekin nalleista tarjoillut? Veikkaisin, että aika monta.Esikoisen lemppari on Tau Nalle, pienemmästä en oikein ota selvää, sillä se tuntuu vaihtelevan hetken ja mielialan mukaan. Kaikki nallet ovat ihania, ja heidän kanssa touhuillaan vuoron perään. Välillä käydään ajelemassa paloautoa, lasketaan liukumäkeä Hirsimetsässä tai leikitään nallelasten huoneissa. Kun kellon pitkä viisari heilahtaa ylös, on yhteisen tekemisen aika. Tasatunnein siis tapahtuu kaikkea hauskaa.

Ekalla touhuhetkellä omat lapseni tyytyivät vain katsomaan, kun muut tanssivat Tau Nallen kanssa tai vilistivät keppareiden kanssa Ti-Ti Nallen perässä. Muita seuraamalla omakin rohkeus löytyi, ja pienempikin on viilettänyt keppihevosen (tietysti sen pinkin) kanssa Puuhahuonetta ympäri.

Ehkä hellyyttävin hetkin on ollut, kun taapero kävelee Äitinallen kanssa käsi kädessä ympäri taloa. Se on jotenkin niin liikkistä, miten pienikin osaa olla niin tohkeissaan.

Ehdottomasti eniten ollaan nalletalosta saatu irti silloin, kun on ollut seuraa mukana. Kavereiden kanssahan kaikki on kivempaa, niin myös Nallejen Kodissa seikkailu. Näyttää kavereille kaikki omat lempparit, ja keksiä yhdessä uusia leikkejä. Meillä vanhemmillakin on ollut mukavimpaa silloin, tietenkin. Leikkitreffit Nallejen Kodissa, liputan sen puolesta!

Monilla käynneillä myös Isänallen nikkarointiverstas veti lapsia puoleensa, mistä yllätyin. Lasten kanssa ollaan paljon askarreltu, mutta varsinaiset nikkaroinnit on kyllä jääneet välistä, ja olin ehkä ajatellut jotenkin, että naulahommat on aika hurjia pienille. Mutta eipä ne nyt sen hurjempia olleetkaan, ollaanhan me vanhemmat siinä vieressä mukana. Nyt on sitten naula- ja sahaushommia harjoiteltu, aika kivaa kyllä, että tällaiseenkin on mahdollisuus Nallejen Kodissa!


Ekan kerran nallejen luona käytiin alkuvuodesta. Silloin kerroin, kuinka Nallejen kotona näkyy Riitan kädenjälki, onhan hän lastentarhanopettaja ja sen lisäksi myös opiskellut Sibelius-Akatemiassa musiikkileikkikoulunopettajaksi. Tykkään siitä, että Koti on ajatuksella suunniteltu.

Näiden kyläilyjen aikana ollaan varmaankin koluttu Ti-Ti Nallen Kodin joka nurkka, ja silti aina muodostuu vähän erilaiset leikit. Tylsiä hetkiä tai tekemisen puutetta ei kyllä Nallejen Kodissa ole ollut. Me tykätään kovasti!


Marraskuu on nyt Leikkikuu -rannekekampanja on juuri meneillään, ja Ti-Ti Nallen Kodin rannekkeet saa nyt kympillä 28.11. asti verkkokaupasta. Käyhän ostamassa liput ja käytä ne 6kk kuluessa :)


Ootteko käyneet jo vierailulla Ti-Ti Nallen Kodissa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti