sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Nakkeja nuotiossa

Me taaperon kanssa tykätään kyllä niin tuosta meidän avoimesta päiväkodista. Ihana Leikkisampo. Toivottavasti varhaiskasvatuksesta koko ajan leikkaavat sakset eivät napsaise myös tätä palvelua pois,  sillä sellaistakin  huhua on nimittäin kuultu.

Tuossa menneellä viikolla he järjestivät retken, rannalle touhuamaan ja nakkien paistoon. Ja me tietenkin lähdettiin mukaan. Mukavaa vaihtelua arkeen.

Kakkoshaalari niskaan ja savua kohti!
 
Ja miten mukava aamupäivä me vietettiinkään. Lapsi oli ihmeissään koirasta, onnessaan nakeista ja kaverin kanssa puuhastelusta.

Lopulta väsy voitti, ja kädet alkoivat ojentua syliä kohti.
Illalla kotona mies naurahti  olevan epäreilua, että me päästiin nakinpaistopuuhiin, hän kun se on sellaisesta haaveillut. Noh, vielä taitaa onneksi olla talveakin jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Oi ihana Leikkisampo! Siitä tosiaan ollaan oltu leikkaamassa jo useampi vuosi, mutta toivottavasti ei nyt kuitenkaan. Pitäähän tämän kokoisessa kaupungissa olla edes jotain avoimia varhaiskasvatuspalveluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihana se on <3 Joo, aina sitä koitetaan leikata jotain tuollaista, jonka hyöty on miljoona kertaa suurempi, kuin mitä sen tuomat kustannukset.. Kuulin huhua, että kohta päätetään, onko noita avoimia enää syksyllä, snif :'(

      Poista