keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Välikausi kirpparilta (ainakin melkein)

Täällä elellään vielä näitä ihmislapsen kokoja, jolloin kirpparilta löytyy ulkovaatteitakin hyväkuntoisina. Missähän koossa niitä sitten lakkaa löytymästä? Kyllähän tuo rymyää nyt jo jonkun verran ulkokamppeissaan, mutta toki joku parisen vuotta vanhempi lapsonen osaa ja tekee jo paljon suuremmassa mittakaavassa kaikkea.

Noh, ehkä vaan nautin näistä hetkistä, kun kirpparilta saa vielä lähes kaiken tarvittavan :)




Tämä välikausi mennään kahdella haalarilla, yhdellä hienosteluhaalarilla, parilla hatulla, sekä läjällä kenkiä. Hanskojakin löytyy joka lähtöön, ja toki kuravehkeet. Erillinen takkikin jemmasta löytyy, mutta kaipailen vielä semmoista kivemman mallista, pepun peittävää takkia :)







Laskeskelin, että kolme haalaria, neljät kengät, aurinkolasit sekä pipo&huivi (eli juurikin kaikki kirppiskamat) kustansivat yhteensä 42€. Ei paha. Kangaskaupasta pipoa ja huivia varten ostetut kankaat puolestaan 14€, ja tuplapakkaus hanskoja vitosen. Toki kangasta jäi vähän yli vielä, mutta huvittaa, että muutama pieni asia maksoi puolet siitä, mitä tuo koko muu läjä :D




Tässä kohtaa olen tosi tyytyväinen noihin Vikingin gore-tex -kenkiin. Spr:n Kontti taas yllätti, sillä kustantivat vain vitosen, vaikka ovat tosi hyväkuntoiset! Ajattelin, että ei varmaan käytetyt enää kauheasti vettä pitäisi, mutta puolivahingossa tuli sekin testattua kyläillessä, kun kumppareita ei ollut mukana, ja tyyppi porskutteli onnellisen näköisenä kuralätäkössä. Ja joo, sukat pysyi kuivina!


4 kommenttia:

 1. Kauniita välikausivaatteita! Minä olen metsästänyt sopivaa käytettyä vk-haalaria viikkotolkulla ja lopulta päädyin aivan erilaiseen kuin alunperin piti. Nuo Racoonin sydänhaalarit ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itekin :) Miulla kans oli alunperin tarkoitus kotiuttaa jotain ns. värikkäämpää, mutten sitten ihastuin noihin hemppiksiin :)

   Poista
 2. Oi, söpösiä kevätvaatteita! Ja kirppikset ovat kyllä mahtavia paikkoja. :)

  Kontti kyllä osaa yllättää: ostin taannoin ison kannellisen, lasisen koristepurkin kahdella eurolla ja Ellulle uudet sormikkaat eurolla, mutta peruskypärämyssy Veenulle olisi maksanut kolme euroa ja paketillinen ihan peruspöytäkynttilöitä kuusi euroa. Ohhoh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, Kontissa on kyllä just tuollainen, mystinen hinnoittelupolitiikka :D Välillä näkyy tosi kalliita hintoja, välillä tekee hyviä löytöjä. Syksyllä kun etin Kuomia, niin monta kertaa käydessä peruskuomat löytyi viidentoistaeuron hintalapulla, kunnes sitten lopulta löysin ihan samanlaiset, hyväkuntoiset Kuomat vitosella :D

   Poista