torstai 1. helmikuuta 2018

Arki-iloja vol. 2Joskus arjen pienet asiat on ihan tosi ihania, ilostuttavia. Ihan aina ei itselläkään ole kaikki päivät niin hurjan ihania, ja silloin etenkin sitä repii iloa myös näistä pienistäkin jutuista. Näin esimerkiksi tänään.Tänään arjen iloina on ollutVasta värjätyt pinkit harsot. Tuo väri jotenkin energisoi suorastaan.

Hyvä kirja, joka on ollut jo hetken aikaa kesken. Vaikka eteneminen on välillä hidasta, niin hyvä kirja on sellainen, että jo pelkkä ajatus sen lukemisesta sulostuttaa ja nostattaa arkea.

Lapsen ilo uusista pinneistä ja ponnareista. Saman lapsosen leikkien seuraaminen on myös välillä kuin paremmankin elokuvan juonessa perässäpysymistä.

Arkihamppari itselle kaupan eineshyllyn vegeburgerista omin lisäyksin. Tykkään. Selkeä arkihetken nostattaja.

Lasten ihanat vaatteet. Niitä vaan ihastelee kerta toisensa jälkeen.

Ensi viikolla oleva kerhokuvaus. Viime vuoden kerhokuvat oli iiiihania! 

Yhtenevät uniajat. Molemmat lapset nukkuu yleensä päikkärit yhtäaikaa, ja yöunillekin käydään melko samaan aikaan jo! Hohoo, mikä on tämä oman ajan yhtäkkinen määrä!

Uudet pirteät tiskirätit. Miksi käyttää tylsiä, kun voi käyttää ihania!

Pienempi tyyppi on ruennut viihtymään leikkimatolla välillä 30min-45min pätkiä! Vau!

Isomman lapsen ruokavalioon ollaan ajamassa nyt kanaa mukaan. Varovasti näyttäisi siltä, että saattaisi alkaa jo sopimaan :) 
Selvästi tällaisten listojen tekeminen kannattaa, kun oma päiväkin muuttui omasta mielestä tätä lukiessa paljon paremmaksi!
Arki-iloa vol. 1

6 kommenttia:

 1. Tämä ilostuttaa varmasti muitakin, ainakin minua! Se on kumma, miten joku värisävy voi tehdä niin iloiseksi ja energiseksi. Aivan ihana sävy noissa harsoissa! Tällaisia ilopostuaksia voisi itsekin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, värit on kyllä parhaimmillaan ihan terapiaa suorastaan :) Näissä ilopostauksissa on se hyvä, että ne toimii sekä silloin, kun jo ennestään ilostuttaa kovin, ja myös niinä hetkinä, kun kaipaa vähän sitä arjen nostatusta :)

   Poista
 2. Ihania pieniä, silti ihmeen suuria iloja! Voisi tosiaan itsekin ottaa tavaksi listailla aina välillä, millaisia iloja omaan arkeen mahtuu. Huonoina päivinä ne listaukset olisi sitten hyvä kaivaa esille ja muistuttaa itseään siitä, että vaikka on huono hetki/päivä, niin paljon hyvääkin on.

  Mulle suurta iloa on tällä viikolla tuonut virkkaus, johon olen hurahtanut ihan täysin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mulla on haaveissa opetella virkkaus, joskus tulevaisuudessa :D Oon jotenkin onnistunu välttämään sen koulussa, tai siis että sitä ei oo siellä tullut vastaan!

   Joo, näiden tekeminen vaikka siinä huonossa hetkessäkin jo nostattaa hieman :)

   Poista
 3. Hei! En ole kuullut että joku olisi kanalle allerginen? Siis ihan pelkälle kanalle? Missä muodossa vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisestihan lapseni ei ole allerginen, on vain suolisto ollut poikkeuksellisen herkkä monelle ruoka-aineelle, vauvana oli rajumpia reaktioita kuin nykyään. Ja juu, kana on ollut yksi niistä, joille on oireillut, ja juurikin missä muodossa vaan. En osaa sanoa, mistä johtuu. Nautahan meillä on sitten seuraavaksi vuorossa ajaa ruokavalioon myös :)

   Poista