perjantai 8. kesäkuuta 2018

Lapsi oppii, vanhempi riemuitseeLapsi on oppinut potkupyöräilemään! Oi ilo ja autuus! 


Täällä äidillä on olllut vähän väsyneitä flunssapäiviä, jolloin voimaa ei ole ollut liikaa ja se on toki vaikuttanut myös mielialaan. Puolikuntoisenakin kauppaan on täytynyt mennä ruokatarpeita hakemaan, ja yllättäen olikin ihan ihme tapahtunut, kun potkupyöräily olikin jotenkin kummasti saanut tuulta allensa. Ihan yhtäkkiä vaan lapsi osaakin mennä huimaa vauhtia!

Potkupyörähän on saatu jo lähemmäs vuosi sitten, kun samanikäiset kuuluivat  jo pitkiä lenkkejä potkuttelevan pyörillään ympäri kyliä.  Syksyä onneksi riittikin pitkälti potkuharjoitteluihin, vaan silloin oli vielä tekniikka, ja sitä kautta se innostus asiaan hakusessa.

Mutta nyt se on löytynyt meillekin. Lapsen ilo omista kyvyistään on kyllä niin sydäntäpuristavan ihanaa. "Et saa minua kiinni, minä menen hurjaa vauhtia!", "äiti kato, äiti kato!". 

Sen myötä meillä on harjoiteltukin sanojen seis, stop, odota ja pysähdy sisältöä. Huh. Saattoi yksi päivä koko kaupunki kuulla kun tämä äiti karjaisi ohjeistuksen pyöräilevälle ipanalleen niin, että kurkkua kaihersi. Hups. No, mutta harjoittelemallahan sitä oppii, niin lapsi kuin äitikin.

On nää uudet taidot aina niin sykähdyttäviä! Ja kyllä, olen niiiiin fiiliksissä tästä taidosta :)
Meidän potkutteluja ja muita juttuja voi seurailla myös instagramin puolella

6 kommenttia:

 1. Hei jee, hienoa, että on alkanut sujua!

  VastaaPoista
 2. Voi mahtavaa mikä taito!!♡♡
  Meillä Nuutti aikoinaan meni tosi kauan potkupyörällä niin että ei istunut siihen penkille ollenkaan,vaan käveli vaan pyörä jalkojen välissä ja ylpeänä sanoi,että mä osaan jo NÄIN hyvin. No sitten se ylpeys kasvoi potenssiin sata,kun hoksasi istua penkkiin ja potkutella♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!! Hahaa kuulostaa tutulta tuo pyöräkävely! 😁

   Poista
 3. Hienoa kun taidot kehittyvät. :)

  VastaaPoista