maanantai 25. kesäkuuta 2018

Lasten Wien - Kindermuseum Zoom


Reissua on vielä jokunen päivä jäljellä, mutta ajattelin tähän väliin kirjottaa jo ylös muutaman ajatuksen reissunpäältä.


Olimme Wienissä kaksi yötä, joten aikaa kaupungin valloitukseen meiltä löytyi puolitoista päivää. Tavallisten turistikiertelyjen lisäksi suunnattiin myös lasten menomestaan, Kindermuseum Zoomiin, jonka olin löytänyt googlettelun tuloksena. Zoom kindermuseumissa on erilaisia aktiviteetteja/workshoppeja eri ikäisille, joihin paikat varataan etukäteen netissä.

Koska noi meidän muruset on pieniä, varasin meille liput 8kk-6-vuotiaiden Zoom Oceaniin, jonka mainostettiin tuovan mukavia leikkihetkiä, joiden sisällöt on tarkasti mietitty edistämään monenmoista oppimista. Lisäksi se kuulosti sellaiselta, missä ei haittaisi, vaikkei me saksaa osatakaan.Ja kiva juttuhan se olikin! Tunnin mittainen setti, jonka alussa ja lopussa kaikki osallistujat koottiin muutamaksi minuutiksi yhteen pienen infon ja loppuheippojen ajaksi. Sujuvasti mekin vilkuteltiin siinä muiden mukana.

Muu aika olikin vapaata leikkiä ja tutkimista Zoom Oceanissa. Famosa-laiva sekä vedenalainen maailma olivat tutkittavina ja ihmeteltävinä. Sai ohjata laivaa, laskeutua ruumaan, tähystellä kaukoputkilla, onkia, tutustua vedenalaiseen leikkimaailmaan, seikkailla sukellusveneessä, ratkaista tehtäviä, ja vaikka mitä muuta. Zoom Ocean olikin kuin pieni Hoplop, teemalla, harkitulla sisällöllä ja rajatulla osallistujamäärällä varustettuna.


Hurjan kiva kokemus kyllä, eikä hintakaan ollut kuin neljä euroa per lapsi (kaksi lasta=kaksi ilmaista aikuista). Jos Wienissä kaipaa puuhaa lapsille, niin suosittelen :)


Kannatti uskaltaa mukaan! Vikoihin reissupäiviin mukaan pääsee myös instagramin puolella iloelolaura

2 kommenttia:

 1. Mun täytyy tunnustaa että tein instagrammin tilin, että pääsen tutkailemaan teidän matkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤❤👌
   Kuvista löytyy vaan muutama, mutta instastoryn puolella on joka päivä uusia reissukuvia :) ja vanhat löytyy kun klikkaa profiiliin ja roadtrip :)

   Poista