torstai 15. syyskuuta 2022

Lasten kolmikerrossänky


Talvella meillä lastenhuoneessa tapahtui. Ensin oli taapero siirtynyt isompien kaveriksi matkasänkynsä kanssa, mutta pian saatiinkin jo kerrossänky kaikille kolmelle. 

Kolmikerrossänky, jee! Nyt onkin sitten sänkyä miltei kattoon saakka. Esikoinen mahtuu ylimmässä sängyssä istumaan ihan normaalisti,  sen verran tilaa tuolla korkeallakin kuitenkin on.

Tämä 3-kerrossänky on 160cm pitkä, eli lasten versio. Menee meillä vielä vuosia vanhimmallakin lapsella. On kyllä melkoinen tilaihme tämä! Se yhtäkkinen avaruus lastenhuoneessa, kun sai matkasängyn laittaa pois silloin talvella.

Alkukuukaudet taaperolla oli tuolla alasängyssään lisäksi ylimääräinen turvalaita, sellainen matkaversio, pysäyttämään karkausyritykset. Kesällä se laitettiin pois, eikä sitä onneksi ole tarvinnut kaapista esiin kaivaa. Ei myöskään ole muksahdellut yöllä sängystä alas, vaikka unissaan jonkun verran pyöriikin.

Siellä ne kaikki kolme nukkuvat, pinossa päällekkäin. Ylimmästä sängystä puuttuu vielä päiväpeitto, mutta sen ompelu on jo aloitettu jokunen päivä sitten.

Seuraavaksi voikin sitten haaveilla täysimittaisesta 3-kerrossängystä :D 


Kurkkaa myös
4 kommenttia:

 1. Niin paljon kysymyksiä! Ensinnäkin, mikä? Sitten, miksi? Eikö teillä ole tilaa antaa esikoiselle omaa huonetta, eikö hän kaipaa omaa rauhaa taaperolta. 🤔 Ja sitten vielä, miten? Käykö kaikki lapset samaan aikaan nukkumaan? Vai eikö pieni herää kun isoimmat tulevat myöhemmin nukkumaan? Ihan hyvässä hengessä ja mielenkiinnolla kysyn kun itsellä lähes saman ikäiset kolme lasta kuin teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Toki saa kysellä :) Tää on Liisa pieni -kerrossänky kolmikerroksisena. Tätä myydään suoraan kolmikerroksisena, tai myös kolmannen sängyn voi ostaa tavallisen Liisa pieni -kerrossängyn lisäksi.

   Miksikö, no siksi että tää on aivan mahtava :) Ei meillä kukaan halua nukkua yksin, ja omaa rauhaa löytyy kyllä sitä halutessa päiväsaikaan :)

   Useimmiten meillä kaikki lapset menevät samaan aikaan nukkumaan vielä, se on toiminut tosi hyvin. Taapero nukkuu vielä päiväunet, mutta yöunen tarve näyttäisi noille kaikilla olevan tällä hetkellä abaut samaa luokkaa. Joskus jos taaperon päikkärit on olleet heikot, on hän mennyt aiemmin nukkumaan, ja isommat sitten hiljaa perässä. Ei ole herännyt, kun on ehtinyt sikeään uneen :)

   Poista
 2. Moikka! Aivan ihana toi kolmikerroksinen sänky 😍 Itselläni on kaksi tyttöä (2v ja 6kk) ja ajatuksena olisi tulevaisuudessa laittaa tytöt samaan huoneeseen, kunhan tuo pienempi ensin kasvaa. Meillä olisi mahdollisuus laittaa myös tytöille omat huoneet, mutta jotenkin olemme miehen kanssa ajatelleet että tytöistäkin saattaisi olla kivaa nukkua yhdessä ja omia huoneita voidaan miettiä sitten tulevaisuudessa. Aika näyttää mikä todellisuudessa toimii ja mikä ei. Tykkään niin tästä sun blogista ja oikein ihanaa syksyä teidän perheelle 🥰🍁🍂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mekin tykätään kyllä kovasti. Mä ehkä vähän muutenkin vierastan sitä ajatusta, että jokaisella tarvitsisi olla oma huone, vaikka toki oma tila etenkin teini-iässä ihan mukava asia onkin. Mutta sehän rajaa jo ihmisten lapsilukuakin hirveästi, koska jos haluaisi vaikka viisi lasta, niin aika harvassa on sellaiset talot, ja ei kai lapsihaaveet voi olla huoneistakaan kiinni? No mutta, nää on näitä :) Ja kiitos kannustuksesta! Kaikkea hyvää myös teidän perheelle :)

   Poista