maanantai 10. syyskuuta 2018

Arki-iloja, osa 3Syysarki on alkanut ihanan leppoisasti meillä. Tänään oli sellainen mukavan aikatauluton, lempeä päivä, johon mahtui monta mukavaa asiaa. Siitä tulikin mieleeni, että täytyypä kirjata arki-ilot ylös! Vaikka nämä ovat vain pieniä hetkiä ja asioita, on näitä mukava itsekin katsella jälkeenpäin. Edelliset osat löytyvät täältä ja tästä.
Iloa on löytynyt tänään näistä:


Lidlistä metsästetty kuoritakki, joka on niin pitkä että että voi käyttää mekkojen kanssa, ihan huippua! Vaikka onkin musta väriltään, tykkään kyllä silti.

Vaikka tänään ei treffailtukaan kavereita, niin usean kanssa oli mukava viesteillä. On aina kiva kun on seuraa, vaikka kännykän päässäkin

Vauva on ollut jo useamman viikon ajan päiväkuiva kotona. Tykkään, kun ei tarvitse pitää vaipoissa.

Saatiin aikaiseksi reippailtua puistoon lounas termarissa mukana. Mukava hetki, josta tuli sekä kolmevuotiaalle, että itselleni retkifiilistä.

Arki tuntuu soljuvan omalla painollaan. Kolmevuotiaan kerho rytmittää mukavasti viikkoa, sekä pari muuta harrastusta. Monena päivänä ollaan viihdytty ihan kotonakin vaan, kun tytöillä on ollut kivat leikit. 

"Äiti miksi mä vieläkin menen sinne kerhoon?" Lapsen mietinnät asioiden jatkuvuudesta ovat ihanan hykerryttäviä. 

Lapsi toivoi nukenvaunuihinsa vaunuverhoa. Sanoin etten osaa, mutta osasinpa kuitenkin! Ei ollut kovin nopea prosessi, kun lapset siinä hyörii, mutta se onnistumisen ilo oli itsellä sitäkin kovempi, kun siitä huolimatta sai tehdyksi! Ja lapsen ilo, oi <3 

Vauvan vaatekaappia sai taas täydentää seuraavalla koolla, ihanan värikkäitä vaatteita! 

Ja hei, tämä syksy, ja se että on taas teenjuontihaluja!Näiden listaaminen kyllä toimi tälläkin kertaa niin, että tuli entistäkin parempi mieli! Kannattaa kokeilla! 


Millaisia arjen hyviä hetkiä teiltä on löytynyt lähiaikoina?


Hyppää mukaan meidän arjen seikkailuihin myös instagramin puolella iloelolaura

4 kommenttia:

 1. Tää listaaminen on kyllä ilahduttavaa! Mie teen välillä listoja omaan kalenteriini just näistä arjen kivoista, tai elämän yleensä, tai vaikka hyvistä kirjoista tai ruuista tai lauluista. Niitä on ilahduttavaa miettiä.

  Mitäs meillä. Käytiin tyttöjen kanssa uimahallissa, se oli mahtavaa, pyöräiltiin koko perhe kirjastoon ja se oli tosi kivaa, saunassa käynti, tosi hyvä kirja, jonka luin eilen ja uusi suolasaippua. Noin niin kuin esimerkiksi. Onhan niitä kivoja, pieniä juttuja aina aika paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä jotenkin on! :) Miulla tulee enimmäkseen vaan listailtua päähän asioita :D
   Kiva kuulla siun kivoja kans! :)

   Poista
 2. Arjen kohokohtien listaaminen tuo tosiaan hyvän mielen ja oppii arvostamaan arkea! Voisinkin miettiä oman listan.

  Tuollainen evästermari olisikin hyvä! Meillä ei sopivaa ole, joten täytyy metsästää jostain. Retkieväät ovat parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se että oppii arvostamaan arkea on kyllä tärkeä taito! Koitan sitä taitoa kartuttaa entisestään :)
   Meillä ruokatermari on kyllä ollut tosi kätevä! Jo ennen lapsia miulla oli eväät siinä usein töissä mukana, ja nyt lasten kanssa on kiva retkeillä luontoon tai ihan vaan vaikka lähimmän ostoskeskuksen lastenhoitohuoneeseen syömään eväitä :D

   Poista