torstai 29. joulukuuta 2022

Pahvisalkuista Maileg-hiirien huoneet


Tänä vuonna tein jouluksi lapsille huoneet Maileg-hiirulaisille pahvisalkkuihin. Idea pinterestistä, mahdollisimman paljon hyödynnetty kotoa ennestään löytyviä tarvikkeita. Näitä oli niin kiva tehdä! Mitähän sitä näpräisi seuraavaksi?

Tämä oli minulla useamman viikon iltaprojekti, varmaan koko joulukuun ainakin. Salahommia kun voi tehdä vain iltaisin, eikä jokaista iltaakaan voi väkerryksiin laittaa, niin kivaa kuin se olisikin.

Kaikkiin huoneisiin tuli tapetiksi kukkasia omista jemmoista. Pienin sai myös uuden lattian, koska hänen salkussaan oli kuvioitu tuo salkun sisusta. Kaikki saivat sängyn rungon, pahvista, vanhasta petarin sisuksesta ja poistoon menneistä ruskeista housuista. Peittoihin, patjoihin ja tyynyihin löytyi kankaat tyttöjen kerrossängyn päiväpeittojen jämäkankaista. Prinsessaverhot puolestaan vanhasta, rikkimenneessä tylliunelma-mekosta. Edellisessä postauksessa kerroinkin alkupään askarteluista, eli matosta, lipastoista, viherkasveista ja muista. Lopuksi tein vielä juhlahameet, viitat ja käsilaukut. 

Ja kyllä se tuntien työ tuli palkituksi. Hiirulaiset huoneineen saivat paljon ihastelua osakseen lapsilta, ja kyllä niillä leikittiin joulun reissussakin jo. Ja yhdessä mietittiin, mitä askarrellaan hiirille lisää. 


Ihania niistä kyllä tulikin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti