keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Kirppismäihä

Nyt alkaa jo joulun ja uudenvuoden juhlimisten jälkeen kirpparit täyttyä taas myyjistä. Pääsee taas metsästyksen makuun. Joulukuussa, kun jouluun oli vielä pitkälti toista viikkoa, oli kirpparitarjonta jo hiipumaan päin. Eli itselläkin alkoi sitten kirppistauko. Yllättäen ;)Välillä käy niin hillitön mäihä, että sen tuomalla tyydytyksellä elää jo pitkään. Löytyy jotain, mitä on jahdannut pitemmän aikaa.


Syksyllä kalastelin useamman kuukauden ajan Kuoma-kenkiä, haaveissa oli koko 22 ja tietynlaiset pinkit. Niitä tuli paljonkin vastaan, mutta hinta ei miellyttänyt. Onneksi odotin, sillä lopulta ne löytyivät, juuri oikeanlaiset, aivan käyttämättömän näköiset. Vitosella. Voittajafiilis! Ja talvihetkiinkin oli vielä reilusti aikaa.
Isänpäivän alla löytyi miehen haaveilemat huopikkaat. Niin harvoin tulee miesten huopikkaita kirpparilla vastaan, etten uskonut niitä edes löytäväni.Viimeisin pitkän ajan haaveissa siintänyt asia löytyi kirpparilta muutama päivä sitten. Hienostelutakki neidille. Muutamia melkein sopivia yksilöitä on tullut vastaan. Hinta niissä on kirpaissut niin, että takki on jäänyt odottamaan ostajaa, jolle saisi olla juuri se oikea. No, nyt se oikea sattui kohdalle. Lähestyin sitä kaukaa, epäröiden. Miellytti omaa silmää kovastikin, mutta entäs se hinta...vitosen! Oi onnea! Eikä tarkkasilmäkään löytänyt vikoja, jotka olisivat selittäneet halvan hinnan.
Nyt on vihdoin neidillä kauppa- ja kyläilytakki :) Ja juuri sellainen, johon jo odottamassa olleet kengät, kaulahuivi ja säärystimet sopivat ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti