perjantai 20. tammikuuta 2017

Pa-pa-pa-paukku!Meillä luetaan paljon kirjoja, ja niitä haetaan vieressä olevasta kirjastosta lisää, ja usein. On ihan huippua nähdä, kuinka tuo pieni tyyppi innostuu kirjastossa. Like mother like daughter. 
Yksi kirja on selvästi ylitse muiden. Paukku. Jo kuukauden päivät se on ollut ilahduttamassa eloamme. Muita kirjoja ollaan käyty kirjastossa vaihtamassa sinä aikana, mutta pienen lempparia en ole raaskinut palauttaa vielä.
Sitä kanniskellaan ja luetaan monta monituista kertaa päivän aikana. Siihen ei näytä taapero kyllästyvän, eikä ilmeisesti taaperon isikään. Hauskalta kuulostavat taaperon ja isin yhteiset hetket kirjan parissa!Neiti on oppinutkin sanomaan "pa-pa-pa", ja käyttää sitä tietyissä tilanteissa ;) Hän on siitä selvästi erityisen ylpeä.Kyllä, perheen pienin se vannoo pieruhuumorin nimeen. Kyllä äitiäkin taitaa tuo touhu naurattaa, ihan vähäsen ainakin ;)

4 kommenttia:

  1. Hih, pääasia että kirjat kiinnostaa ja sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Siis tuon kirjaston käytön. Ehkei siitä paukuttelusta niin välikskään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä ihanaa, miten innoissaan hän on kirjoista :) Toivotaan, että innostus kantaa myöhemminkin :)

      Poista