sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Taaperoimetys, kuinkas sitten kävikään?


No, lyhyesti: se loppui. Pari kuukautta sitten mietin, että missä kohtaa loppu tulee, kun imetyksen loppumista alkoi olla jo ilmassa, osittain raskauden vähentämän maidon herumisen vuoksi.
Ei siitä sen jälkeen kovin montaa viikkoa enää kestänyt, kun taaperon kiinnostus asialle pieneni huomattavasti. Ei läheskään joka päivä enää muistanut koko asiaa edes!

Tosi ihana, pehmeä lopetus. Semmoinen, mihin oma mielikin ehti mukaan. Nyt tuntuu jo, että olisi ollut kauankin imettämättä, vaikka ei siitä niin kauaa vielä ole. Meidän imetystaipale tämän tyypin kanssa kesti siis melkein vuoden ja yhdeksän kuukautta.


Vuosi sitten lentokoneessa, imetyshetkeen nukahtanut ♥


Hassuinta oli kyllä se, että pienen ajan sisään taapero unohti imuotteen kokonaan. Harvakseltaan kun kävi kokeilemassa, niin oli yhtäkkiä vaan unohtanut, että miten sitä maitoa saa tulemaan. Oli vaan huuli pyöreänä, suu auki, ja oletti maidon vaan virtaavan suuhun. Voi pientä! Toki tiesinkin, että niin voisi käydä, mutta se kävi yllättävän nopeasti.

Taaperon puheissa silti välillä kuulee "tissimaitoa, nam nam", ja onnellinen hymy päälle ♥  Hauskaa, että tyyppi muistelee ja fiilistelee asiaa.
Nyt vaan harmittaa, että niitä vauva-ajan imetyskuvia ei juurikaan tullut otettua! Imetyskuvia on ollut tosi kiva katsella nyt, kun imetys on hetken aikaa kaukainen asia. Täytyy ottaa kuvia pienen vauvan imetyshetkistä sitten syksyllä!


4 kommenttia:

 1. Mahtava imetystaival teillä takana, ja ihanaa, että lopetus kävi tosiaan noin luonnollisesti! :) Mullekin imetys on jo pitkään tuntunut tosi kaukaiselta asialta, vaikka eihän siitä ole kuin puolisen vuotta, kun se meillä jäi taakse. Nyt sitten uutta imetystaivalta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä :) Nopeasti se kyllä alkaa tuntumaan niin kaukaiselta! Siullakin vielä hetki aikaa ennen seuraavaa imetystaivalta :)

   Poista
 2. Ihanan pitkä imetystaival teillä, ja ihana lopetus. :)

  VastaaPoista