maanantai 30. huhtikuuta 2018

Arki-iloa 3

Atomi, paikallinen herkku


Nyt on sellainen olo, että on ollut niin paljon ihania, mukavia hetkiä, että niitä haluaa kirjoitella ylös! Viimeksi motiivina oli itsensä tsemppaaminen iloisilla jutuilla, iloisten juttujen kirjottelu kun yleensä aina ilahduttaa, oli lähtötilanne mikä hyvänsä :)
Arjen ilona lähipäivinä on ollut..Vapun tuoma pidennetty viikonloppu! Miehen ekstravapaapäivät ovat tulleet tarpeeseen ja syöneet kiireen tuntua. 

Siivottu vaatehuone, vihdoin! Meidän vaatehuone pommiutuu aika herkästi, kun varastotilaa on liian vähän, ja vaatehuoneeseen tulee sitten jemmattua kaikenlaista.. Kaiken tavarakuorman alta löytyi monta yksinäistä sukkaa ja pitkään kadoksissa olleet sakset. Instagramin puolella (iloelolaura) olenkin useamman kerran kertonut, kuinka esikoinen piilottelee tavaroita, mutta tällä kertaa se jemmaaja olin ihan minä itse :D 

Tänään kylässä kävi muutaman tunnin varoajalla toimittaja Yleltä. Soitteli aamupäivällä kun oltiin koko perheellä kerhossa, että haluaisi haastatella lokakuisesta kotisynnytyksestä. Laitettiin siis se sopimaan aikatauluihin :) Ihan mukava juttutuokio, saas nähdä minkälainen on valmis tekele sitten. Ja heh, onneksi ehdin käydä suihkussa, videopätkää päätyy myös paikallisuutisiin!

Nurkkien siivoamisvimmassa olen antanut taas kaikenlaista tavaraa pois myös ilmaiseksi, isompaa ja pienempää. Vilpitön kiitos kantaa tosi pitkälle ja antaminen tekee itselle hyvää. Tämä olisi mun hyvä kyllä muistaa useammin.

Sauna. Lisääntyvä valo on herättänyt miussa selvästi taas sen todellisen saunojan. Ulkosauna, ah! Onneksi anoppila on melko lähellä ja siellä pääsy ulkosaunaan, joen solistessa vierellä. 

Huominen vapun juhlinta. Joukolla suunniteltu piknik vaihtunee sään vuoksi sisätilapiknikkiin, mutta ei se mitään, kivaa tulee varmasti olemaan niinkin :) 

Siivoamisvimman sivutuotteena kaivettiin esikoiselle myös seuraavaa vaatekokoa jo esiin. Ilahdutti huomata, että melkeinpä kaikkea löytyy, eikä mitään suurempia ostoksia tarvitse tehdä. Että kyllä on taas kannattanut kirppareita kierrellä :)Iloa sinnekin! ♥


2 kommenttia:

  1. Meillä 2 ensimmäistä lasta on poikia. Esikoinen täyttää tämän kuun lopussa 6 ja nuorempi täytti joulukuussa 2. Tulee niin hyvä mieli kun kaivaa esikoisen vanhoja vaatteita esille. Varsinkin kengät ilahduttaa. Juuri hiljattain kaivoin esille sopivaa kokoa goretex-lenkkarit, juhlakengät, crocsit ja tennarit. Luulin että kumpparit täytyy ostaa, mutta ne löytyi toisesta kätköstä. Kyllä iloitsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo kyllä ilahduttaa kovasti, kun jemmasta löytyykin niin paljon mitä tarvitsee! Just kaivoin jemmasta esikoiselle isompaa kokoa vaatteet, ja melkeinpä täydellinen vaatekerta löytyi, ei juuri mitään tartte ostaa lisäksi! Oikein hykerrytti :) :)

      Poista