tiistai 17. huhtikuuta 2018

Kevät-kesän haaveitaIhana kevät on herättänyt meidätkin talven tuomasta horroksesta! Ihan eri lailla sitä haluaakin taas mennä ja tehdä, ja vähän lisää vielä! Esikoinen kaipaa harva se päivä metsään, ja oma mieli laukkaa jo kesässä ja päivissä, jolloin voi olla aamusta iltaan ulkona, välillä syöden ja ehkä kavereita leikkipuistossa nähden? Voi ilo!Kevään ja kesän haaveina meillä (no siis miulla) on ainakin:


Eläinpuistot, kotieläinpihat ja muut. Lapsen innostus ja eläinten ihastelu on vaan niin ihanaa. Ja hei hyödyllistä! Viime kesästä asti lapselle ovat kelvanneet myös porkkanat ja omenat, koska hei Ähtärin karhutkin söivät niitä!

Mahdollisimman monta piknik-eväsretki-asiaa. 

Ulkoilu. Enemmän. Ei liene vaikea toteuttaa :)

Itselle uudet kengät, mahdollisesti myös uusi ulkoilutakki. Jotta ulkoelot ei jäisi ainakaan välineistä kiinni.

Risteily. Kesään jotenkin kuuluu risteilyt, ah. Viime kesänä meillä risteilyn virkaa toimitti laivamatka auton kanssa Helsingistä Tallinnaan, josta ajeltiin sitten autolla kohti Riikaa. Tänä kesänä haluaisin myös ihan oikealle risteilylle Tukholmaan.

Sosiaalisoituminen. Kaikki kerhot ja muskarit jäävät taas tauolle kesäksi. Se on hassua, sillä aika harva perhe lomailee sitä kahta ja puolta kuukautta, minkä kaikki huvitukset ovat tauolla. Täytyy siis ahkerammin koittaa saada seuraa puistoihin ja muihin menoihin.

Hiekkalinna. Joka kesäksi tänne Lappeenrantaan rakennetaan isoja hiekkaveistoksia. Tänä vuonna hiekkalinnan koko on suuruusluokkaa "tavoitteena maailmanennätys", ja aiheena on erilaiset linnat. Ah, tykkään! Viime vuoden aihe ei napannut, joten siksikin odotan tätä nyt.

Telttailu. Miehen kanssa oli vähän puhetta, josko ostaisi suuremman teltan. Mahduttaisiin koko perhe paremmin telttaretkille. Viime kesänä tehtiin vain yksi telttaretki, josko tänä kesänä useampi.

Pääsisinköhän itse jo kevään tai kesän aikana juoksemaan? Vatsalihasten erkauma on ollut esteenä, ja tässä ollaan vain odoteltu että tilanne sallisi moisen. Ja vielä niin, ettei juoksu aiheuta sitä erkaumaa sitten, kuten minulla kävi esikoisen raskauden jälkeen kanssa.

Mökkeily. Ja kevyemmän mökkiruoan keksiminen! Musta tuntuu, etten vielä ole selvinnyt viime mökkikaudenkaan grilliruoista ja letuista...ehkä!

Pyöräily ympäriinsä. Vaatinee pyöräkärryn hankkimista, ja toki ensin niiden vertailua, jaiks! Saa kertoa vinkkejä hankintaa varten! Aiemmin selvittiin pelkällä pyöränistuimella, mutta siihen ei kahta mahdu :)
Minkälaisia haaveita ja aikomuksia muilta löytyy kevään ja kesän varalle? 


6 kommenttia:

 1. Monta samaa haavetta! Päivät on menneet vauhdilla, kun ollaan oltu niin paljon pihalla, Veenukin keksii jo tekemistä ja on ollut niiiin paljon helpompaa lähteä puistoihin ja muualle, kun saa pyörät alle. Eli meistäkin saa puistoseuraa.

  Meillä Ellu on vähän ylipitkä pyöräkärriin, mutta jotain kuljetusvälinettä kahdelle kaipaillaan täälläkin. Ehkä tilaan Followmen, ehkä. Hintaluokka on kyllä yhtä kamala kuin pyöräkärryissä.

  Muutoin täällä haaveillaan Muumimaailmasta, uimarannoista, piknikeistä ja pienistä reissuista lähikaupunkeihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, seura kyllä kelpaa! ♥ Ja teidän seura kyllä muulloinkin :)
   Piti ihan googlettaa että mikä, mutta oon noita kyllä nähnykin, en tiennyt nimeä vaan. Hassua että painii samassa hintaluokassa! Mie oisin luullut paljon edullisemmaksi tuota!
   Oi Muumimaailma ois kyllä ihana :) Saa nähdä käväistäänkö tänä kesänä jo, vai vasta ensi vuonna siellä :)

   Poista
  2. Mie näin ekat nyt ihan tänä keväänä, että hei mikä tuo on,mahtava. :D Hyvä, että en ajanut ojaan.

   Muumimaailma on ihana! Me ollaan vakioasiakkaita, majoitutaan aina Naantalissa samalla (Naantalin matkailun kautta vuokra-asunnoissa) ja ai että kun on ihanaa. :D

   Poista
  3. Mie taisin nähdä ekan kerran jo Tammisaaressa asuessa :p
   Laitan tuon Naantali-asian korvan taakse, täältä kun jooo on tuota matkaa :)

   Poista
 2. Meilläkin on paljon samoja haaveita kesälle. Risteily on jo varattu heti kesäkuun puoleen väliin,samoin suunniteltiin Puuhamaahan visiittiä!ja sitten tietty paljon grillisapuskaa,mansikoita,jätskiä ja yhdessä oloa♡♡ että aurinkoa ja lämpöä kesään pliis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Joo todellakin tänä kesänä lämpöä!!!

   Poista