tiistai 24. huhtikuuta 2018

VauvanvaatekriisiMeidän vauva on jo pitemmän aikaa ollut siirtymässä koosta 62 kokoon 68. Pitemmän aikaa siksi, että en millään haluaisi luopua noista kuuskakkosen vaatteista! Ei siksi, että olisi niin haikeaa kun vauva kasvaa, vaikka onhan se. Suurin syy vain on se, että 62-koossa on ollut mun superlemppari vaatteita, ja vaikka seuraavassa koossakin on kivoja vaatteita, niin ei läheskään niin kivoja kuin muutama lempparein edellisessä!

Vauva on puoli vuotta, ja tosiaan vielä osa menee, vaikka ei ole pienin vauva kyseessä. Neljä-viisi kuukautta ovat samat menneet, eikä kyllä vieläkään kyllästytä, vaikka ne on ne samat  kolme, neljä asukokonaisuutta, jotka tytöllä pyörii koko ajan päällä mun toimesta :D

On mulla hyvät ongelmat! Onko joku ratkaissut asiaa ostamalla lemppareimmat useammassa koossa? Meiltä satunnaisia vaatekappaleita löytyy myös isompana, kirpparimetsästettynä, luonnollisesti.8 kommenttia:

 1. Hah,mä oon luullut , että oon ainut joka harmittelee juuri tuosta syystä lasten kasvua 😂 ja kyllä,mä oon ostanut joitain supet ihania juttuja kaksin kappalein just kunnes vaan malta niistä luopua!ja kirpparilta tietty!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, hyvä etten oo ainut :D :D Mulla on yks lempparimekko kolmessa eri koossa :D

   Poista
 2. Hihii, olen. :D Yleensä juuri kirppikseltä, en ole kalliilla rahalla metsästänyt tarkoituksella juuri sitä samaa mekkoa isompana, mutta otan kyllä kirppiksellä juoksuaskeleita jonkun ihanan muistomekon isomman koon nähdessäni. Esimerkiksi Marimekon Iloista takkia meillä on ollut tytöillä koosta 74-128 ja aion jatkaa niin kauan kuin kokoja löytyy, samoin erästä harmaata Pomp de Luxin mekkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juoksuaskeleita lähtee kyllä miullakin :D Ah kun niin haluisin tyttöjen viime vuoden the joulumekon myös seuraavassa koossa isommalle!

   Poista
  2. Siun oisi pitänyt ostaa meidän oma jemmaan. :D Pidän silmät auki jos jossain näkyy ;)

   Poista
  3. Niin varmaan ois pitäny! Vaikka aattelin et kun mulla ei niitä välikokojakaan oo siitä :D 62 ja 86 vaan :D

   Poista
 3. Meillä on huomenna neiti 1vuotta ja vieläkin käyttää 68 koon vaatteita, ootan että kasvaisi ja sais ostaa jotain uutta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siellä on päinvastainen "ongelma" :) Onnittelut synttäritytölle! ♥ :)

   Poista