torstai 7. syyskuuta 2017

Eniten ärsyttää kaikki, eli raskauskuulumisia 5


Täällä on asustellut nyt lähiaikoina semmoinen kiukkuinen ärrimörri. En muista esikoisen raskausajalta tämmöistä, mutta kyllä, eniten kiukuttaa kaikki. Ja sekin ärsyttää, että pitää olla niin kiukkupyllynä kaikesta. Onko ne ne raskaushormonit pelkästään, vai onko osansa myös mun tosi matalalalla hemoglobiinilla, että ei vaan jaksa ihan samalla tavalla?

Hemoglobiini oli miulla matala viime raskaudessakin, mutta en muista että ois tälleen väsyttänyt. Toki täällä on vieraillut myös syysflunssa, joka vieläkin vähän ottaa veronsa jaksamisesta. Tuosta hemoglobiinista sain saarnan myös neuvolassa, vaikka se oli nyt noussut alle sadasta sataan! Heh. Täytyy kyllä saada sitä vähän vielä nostettua. Ensimmäinen kokeiltu vahvempi rauta ei onneksi saanut pelättyä ummetusta aikaan, vaan mahakipua ja ripulia, hehheh..




Mutta joo. Ensimmäinen lääkärineuvola myös takana tässä raskaudessa. Eipä sielläkään mitään kummempaa ollut, ei mitään mitä en olisi jo tiennyt. Todettiin käsipelillä mahan päältä, että tyyppi olisi raivotarjonnassa tätä nykyä, ja pientä painostusta sisätutkimukselle "jotta voisi olla varma vauvan asennosta". Heh. Ei se toosan kautta kopelointi sitä asiaa sen kummemmaksi tee, joten jätin välistä tälläkin kertaa sisätutkimuksen, kuten esikoisen raskaudessakin joka kerta. Lääkärille ei vissiin ollut niin tuttu tilanne, kun selaili opustaan, sekä soitteli äitipolille asiasta. Mutta siellä todettiin sama, kuin minkä itsekin tiedän, ettei sisätutkimukselle ollut tarvetta, ja ultraankaan lähetettä ei naputeltu, kun tuo nyt kuitenkin tässä kohtaa raivotarjonnalta vaikuttaisi.
Toivottavasti ei ihan kuperkeikkoja mahtuisi tekemään enää vikoilla viikoilla..




Mun häpyluuliitos on kyllä huomannut tuon raivotarjontaan kääntymisen, sillä kyseinen alue on alkanut huutamaan hoosiannaa, ja esim. esikoisen kanssa kyykkäillessä lattiatasossa täytyy muistaa aina nousta ylös niin, ettei rasita liitoskohtaa ennestään. Ei meinaan oo mikään kivoin juttu tuo vihlonta! Voiskin soitella jo aikaa vielä yhdelle osteopaattikäynnille ennen synnytystä.

Mutta oikeasti nää kiukut, vihlonnat ja hemoglobiinit on miun mielestä aika pieniä juttuja kuitenkin, että ihan hyvillä mielin täällä oikeasti edelleen ollaan ja odotellaan :)




Ja joo, tämän hetkinen viihdyttävin kommentti mun olemuksesta taitaa olla viime viikonloppuna kuultu


"Nyt on ihan pakko kysyä, onko siellä kaksoset?"


Jepjep, eikun viisi. Miten voi olla ihan pakko kysyä? :D




Kuvat on lainattu Kos&Kaos

4 kommenttia:

 1. Hei mä voin suositella vahvaksi rautavalmisteeksi Maltofer -nimisiä tippoja! Kalliimpia kuin tabletit, mutta ainakin mulla ne on olleet ainoat, joista ei mene vatsa mitenkään sekaisin.

  Tsemppiä loppumetreille! Ja voi ei millainen kaksos-kommentti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voiskin laittaa sitten seuraavaksi kokeiluun nuo! :)

   Poista
 2. Eiiiiih mikä kommentti :D Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin mahakommentit...

  Tsemppiä raskauden loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä. Tekee mieli hautautua kotiin loppuraskaudeksi :D

   Poista