lauantai 9. lokakuuta 2021

Lukemisen juhlaa! Aku Ankka -lehden näyttely Päivälehden museossaMenneellä viikolla käytiin Helsingissä asioilla, ja samalla kurkattiin "Lukemisen juhlaa! Aku Ankka -lehti 70v Suomessa" -näyttely Päivälehden museossa. Näyttely on pystyssä vielä muutaman viikon, joten vielä ehtii vierailemaan Ankkalinnan teemoissa.


Näyttely on toteutettu lapsia ajatellen: löytyy Karhukoplan salatunnelia, pieniä tehtäviä ympäri seiniä, Tupun, Hupun ja Lupun neppisrata, Aku Ankan auto, ja vaikkapa Roope Ankan toimiston rahapunnukset. 

Näyttely on ilmainen ja melko nopeasti kierretty. Tehtäviin ja esittelyteksteihin perehtymällä saa toki enemmänkin aikaa kyllä kulumaan. Kiva pieni näyttely, suositus tälle!

Käydessämme ei ollut suurempaa ruuhkaa, paikalla oli muutama seurue meidän lisäksi. Sen pitemmittä puheitta, tässä muutama kuva näyttelystä:Karhukoplan salatunnelin päässä odottaa poliisi, o-ou!
Päivälehden museoon on mukavan lyhyt matka Helsingin rautatieasemalta. Rattaat voi jättää parkkiin museon aulaan :) Mukavaa reissua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti