maanantai 7. marraskuuta 2022

Taaperon paketti - Operaatio Joulun Lapsi 2022


Meidän taapero on melkoinen toiminnan täti, mallioppija parhaimmillaan, ihan kaikessa. Eipä ole juuri kotitöitäkään, joissa tuo kaksivuotias ei olisi ollut mukana. Hän pääsi tänä vuonna myös valitsemaan pakettia jollekin toiselle pikkutaaperolle, lähtemään Operaatio Joulun Lapsi -keräyksen matkaan Itä-Euroopan köyhimmille lapsille.


Tänä vuonna ollaan tosiaan ostettu ennakkoon asioita keräykseen alennusmyynneistä pitkin vuotta, ja koottu useampi paketti. Näistä tavaroista taapero pääsi valitsemaan kenkälaatikkolahjaan laitettavia. Toki hän koitti aluksi täyttää laatikkoa pelkillä leluilla, hassu. 

Ostoksilla käydessä hän valitsi lahjaan ihanat pupuvillasukat, jotka olivat selvästi hänen mieleensä. Varmasti nuo pupunkorvasukat ilahduttavat myös lahjan saajaa, kukapa voisi niitä vastustaa? ❤️

Heppoja, pehmo ja hiekkalelut. Villasukat, lapaset, pipo ja pitkähihainen paita. Piirrustusvälineitä. Siinä taaperon ihana paketti.Tästäkin paketista puuttuu vielä hiusharja ja palasaippua. 


Tänä vuonna keräysviikko on 14.11.-21.11.2022. Vielä ehtii paremmin kuin hyvin aloittamaan laatikon täyttämisen 🤗 Tyhjiä laatikoita voi hakea keräyspisteiltä, jonne paketit palautetaan täytettyinä palautusviikolla. Listaa palautuspaikoista löydät täältä

Sivuilta pääsee varaamaan myös vuoroja pakettien tarkastamiseen Helsingin Konalaan päävarastolle. Parina vuonna olen ollut mukana tuolla, ja tällekin vuodelle on jo yksi vuoro varattuna, toisen varaan lähempänä. Näin voi antaa lahjaksi myös aikaa. Sekin on arvokasta! Lisäksi tuo tarkastustyö on mielestäni kivaa ja palkitsevaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti