sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Kolmas kierros alkaa - Vauvauutisia


Kolmas kierros on alkanut. Kolmas raskaus, kolmas vauva. Saa onnitella! Aika ihanaa ja kutkuttavaa aikaa. Ollaan niin alussa, että vauvaa ei voi silmämääräisesti havaita vielä mistään, eikä ultraakaan ole vielä näköpiirissä. Tikussa kuitenkin on kaksi viivaa, ja sillä mennnään. Meille on tulossa joulukuun vauva! Oikeastihan tietenkin tikkuja, niitä raskaustestejä oli useampi. Minulla oli kuopuksen jäljiltä vielä muutama käyttämätön raskaustesti tallessa. Oli aika ihanaa tehdä useampi testi, eri päivinä, ja nähdä kun viiva vahvistuu. Ja hei, niissä oli päiväyskin menossa tänä vuonna umpeen, pakkohan ne oli käyttää kaikki ;)

Tälläkin kertaa tuntuu luontevalta puhua asiasta avoimesti alusta lähtien. Maaliskuussa pohdinkin, voiko vauvahaaveista puhua ääneen. Silloin vasta odotettiin odotusta. Toisin sanoen nämä vauvauutiset tuskin tulevat kovin suurena yllätyksenä kenellekään.


Reilu kuukausi sitten mietin, että onneksi en ole raskaana vielä. Sen jälkeen olenkin muistanut jokapäiväiset vitamiinini ja toki myös rasvan ruokavaliossa, sillä suhtaudun asiaan vakavasti. Siksi en olekaan samalla tapaa huolissani asiasta enää. Ja toki jatkan laadukkaiden vitamiinien ottamista myös nyt raskausaikana. Mikään oma ansio tämä raskautuminen ei siltikään ole, sillä eiväthän nämä asiat ole omissa käsissä. Kehon puutostilat nyt kuitenkin ovat asioita, jotka oikeastikin vaikuttavat moneen.
Raskaaksi tuleminen on mielestäni tosi ihmeellistä ja kunnioitusta herättävää. Ei vaan voi tietää, mikä kaikki siihen kenelläkin vaikuttaa. Uskon kuitenkin, että se on hyvin monen asian yhteissumma. Minulla yksi tekijä taitaa olla myös yöimetyksen lopetus, sillä sen jälkeen hormonit keikkuivat ihan eri lailla, ja sen huomasi monesta asiasta.

Näin siis mennään, iloisesti odottaen ja elämää ihmetellen.Raskausjuttuja ja arkea löytyy enemmän Instagramin puolelta @iloelolaura

27 kommenttia:

 1. Eikä!! Onnea ihan kamalasti!! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Onnea todella paljon! Ihanaa odotusaikaa!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ja ihanaa odotusta! 💕😍

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, onnea ja harmonista odotusta! Kolme on täydellinen numero! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kolme on riittävän hyvä numero toistaiseksi :D

   Poista
 5. Suuret onnittelut! Ihania uutisia <3 t. Anni S.

  VastaaPoista
 6. Onnea odotukseen! :) -Jennyfer 1980

  VastaaPoista
 7. Onnea! Mulla on laskettu aika 14.11. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja onnea sullekin edelleen ;) Ehdit ekana vauvakuplaan :)

   Poista
  2. Kunpa sinne pääsisi ilman synnytystä. Päivä päivältä se taas hirvittää enemmän. Vaikka viimeksi ei kestänyt kauaa ja sinänsä positiivinen mieli jäi, niin oli ne viimeiset pari tuntia jotain aivan hirvittävää.

   Poista
 8. Oi, onnea! Nyt "vasta" huomasin!

  VastaaPoista
 9. Onnea! Täällä myös kolmatta odottava jolla la joulukuussa 🙂

  VastaaPoista