maanantai 8. huhtikuuta 2019

Ihanaa, kevätvaatteiden aika!

Kaupallinen yhteistyö Breden Kids


Jokaisen uuden vuodenajan lähestyessä varmaan kaikissa perheissä käydään läpi lasten varusteita tulevaa varten. Ulkovaatteet, hanskat, huivit, hatut, kengät. Inventaario siitä, mitä vielä puuttuu ja mitä kaapeista jo löytyy. Tätä meilläkin on harrastettu lähiaikoina ahkerasti, ja sen merkeissä saatiin Bredenin ihania kevätuutuuksia varustusta täydentämään.


Meillä oli tätä kevättä varten melkein kaikki kaapissa odottamassa. Hattuja vaille valmista. Saatiinkin Bredeniltä yhteistyönä tytöille keväthatut ja pari muuta kivaa ja tarpeellista, joihin ollaan nyt päästy tutustumaan. Breden Kids on perheyritys, jonka arvoja ovat eettisyys, ympäristöystävällinen tuotanto ja tuotteiden toimivuus. Bredenin tuotanto on Virossa, kankaat puolestaan tulevat Latviasta.Luomupuuvillaa iholle


Breden Kids käyttää tuotteissaan GOTS-sertifioitua luomupuuvilla, joka tuntuu pehmeältä, mutta napakalta. Meille kotiutui molemmille tytöille ihanat vaaleanpunaiset lippapipot sudenkorennoilla aurinkoisia kevätpäiviä varten. Erityisesti kolmevuotias on mielissään, kun heillä on siskon kanssa samanlaiset hatut. Minua ilahduttaa erityisesti se, että lippapipot peittävät kunnolla myös korvat ja niskan.

Isompi tyttö sai lisäksi myös raidallisen Klaus-pipon. Kaikki Bredenin pipot mahtuvat hyvin kypärän alle, meilläkin on tämä jo pari kertaa todeksi havaittu. Breden Kidsin välikauden pipot ja lippapipot ovat vuorellisia, joten niillä tarkenee hyvin viidestä pakkasasteesta +15 asteeseen saakka. Kattaa siis toisin sanoen kaikenlaiset kevään ja syksyn säät, ja ne koleimmat kesäkuun päivät myös.Pitkä käyttöikä


Bredenin mallistoissa on pipojen kanssa samoilla kuoseilla myös muita vaatteita, joten hyödynnettiin tämä mätsäysmahdollisuus kotiuttamalla housut pipojen kanssa samoilla kuvioilla. Eli sudenkorentoja ja raitoja. Tykkään tytöillä käyttää lähinnä legginsejä, ja nämä housut ovatkin lahkeiltaan mukavan kapeaa mallia, olematta kuitenkaan tiukkoja.

Arvostan sitä, että sisähousuissa on tuplakoot. Lahkeita voi siis aluksi käyttää käännettynä ja lapsen kasvaessa sitten pidentää taitoksen verran. Valitsin tytöille housut koossa 86/92 ja 98/104, ja molemmille jäi onneksi vielä  kääntövarat käyttämättä. Nämä tulevat ilahduttamaan käytössä pitkään. Tämä on hyvä oivallus etenkin pienten lasten vaatteissa.


Housujen tuplakoot näkyvät lahkeiden kääntövarana


Arvonta - voita teillekin pipo!


Kevätpipon arvonta Instagramissa @iloelolaura yhteistyössä Breden Kidsin kanssa. Arvonta löytyy kuvasta, jossa on ylläoleva raidallinen pipo. Kaksi onnekasta voittajaaa saavat vapaavalintaisen Klaus tai Dirk -pipo. Dirk-pipot julkaistaan 16.4., mutta Klaus-pipojen kuoseja voi käydä ihailemassa jo täältä. Osallistua voit sunnuntaihin 14.4.2019 klo 19 saakka. Onnea arvontaan!


Onko Breden Kids tuttu? Hankitko seuraavan kauden asiat etukäteen vai sitten kun on ajankohtaista?


Tule mukaan myös Fb: Iloa, eloa! -blogi ja IG @iloelolaura

4 kommenttia:

 1. Ostin viime kesänä esikoiselle lippapipon kotimaiselta valmistajalta. Se ei ylettynyt korville ja oli muutenkin liian kireä. Laitoin palautetta eikä sen kuulemma ollut tarkoitus ylettyä korville. En oikein käsittänyt kyseisen tuotteen ideaa. Onneksi se meni kolme vuotta nuoremmalle pikkuveljelle. Ylettyi korvillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kans törmännyt noihin lippapipoihin, jotka ei yletä korville. En oikein ymmärrä kans, eihän sitä voi pitää kun vaan kesäkuumalla. Hyvä että toimi pienemmällä kuitenkin :)

   Poista
 2. Oi tuplakoot on aina hyvä juttu! Uusi tuttavuus tuo merkki minulle.

  Ostan kausivaatteita välillä etukäteen, välillä tarpeeseen. Ehkä useimmiten tarpeeseen ja yritän aina ensisijaisesti etsiä käytettyä. Tänä keväänä satsasin tosin uusiin kevätlakkeihin ja ostin Punaisen norsun toppalippikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on niin huippuja :) Joissakin bodeissakin jo näkee, Bredenin bodeissa katsoin olevan kans :)
   Meille näiden Bredenin uutuuksien lisäksi hankittiin pienemmälle kengät uutena. Meillä tyttöjen kenkien koot ei oo menneet samaa tahtia, niin ei ollutkaan jemmassa! :D

   Poista