sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Lahjojen keskeltä

Syyskuusta vuoden loppuun näkyy olevan juhlakeskittymä meidän perheessä. Sitä kautta myös lahjoja saa antaa paljon useammin, kun muina aikoina vuodesta. Kahdeksat synttärit, ensi vuonna jo yhdeksät, isänpäivä ja joulu. Keväällä on paljon vähemmän synttäreitä meillä perheen kesken. Mistähän se johtuu? :DLahjojen antaminen on ihanaa. Lahjan keksiminen asettaa itselle välillä haasteita. Ainakin aikuisille annettavat lahjat!Me osallistuttiin tänä vuonna myös Operaatio Joulun lapseen, eli joululahjapaketti Romanian tai Moldovan lapselle. Miehen ajatus, viime vuonna taidettiin vain lahjoittaa suoraan rahaa, helppo vaihtoehto se kun on. Ihan yllätyin, kun mies ehdotti "oikeiden" lahjojen ostoa.
Tänä vuonna sitten ostettiin ja kasattiin ne oikeat paketit. Mies osti 5-9-vuotiaalle pojalle, minä samanikäiselle tytölle. 
Yllätyin, miten jännää oli ostaa ja pohtia, kun lista lahjaan laitettavista asioista oli valmiina. Ei siis tarvinnut keksiä, että mitä ostaisi, sai vain keskittyä miettimään, millaiset hanskat, mikä vihko, minkä värinen hammasharja jne! Heh. :)
Lappeenrannassa taisi olla tänä vuonna useampikin näiden pakettian palautuspaikka. Yhdellä niistä käytiin, ja ihan mukava kasa siellä oli valmiina! Lahja, joka tekee varmasti saajansa onnelliseksi <3 Odotan sitä, että tuo oma taapero on joskus niin iso, että voidaan miettiä tätäkin lahjan antamishommaa yhdessä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti