tiistai 14. helmikuuta 2017

Radioaalloilla

Me käytiin tänään ystäväni Asjan kanssa vierailulla Ylen radiossa täällä kotikulmilla Lappeenrannassa. Käynti tuli tavallaan vähän yllättäen, tiedossa oli kyllä ollut noin parin viikon ajan vierailu, ajankohta vain selvisi vasta tänään :DPienimmän parhaaksi -keräys oli aiheena, eli käytiin kertoilemassa tuosta vauvanvaatteiden ja -tarvikkeiden lahjoitusprojektista,  johon tosi, tosi moni ihminen on lähtenyt mukaan lahjoittamaan omia, käytettyjä vauvojen juttuja, ja useampi ihminen on jopa kolunnut kirppareita, ja ihan omalla rahalla metsästänyt tavaraa lahjoitettavaksi!
Keräys jatkuu hamaan tulevaisuuteen saakka, niin kauan kun löytyy innokkaita ihmisiä lahjoittamaan vauvakamoja. Jännää jäädä seurailemaan, tavoittaako keräys lisäosallistujia näin :) Juontaja uhkaili paikallisradiolla olevan n. 10 000 kuuntelijaa.
Pieni hetki ääniaalloilla, vasta jälkeenpäin oikeastaan hampaat kalisi jännityksestä, kun oli pienestä livehaastattelusta selvitty :) Taapero autossa odottaessaan oli kuulemma hermostunut äidin äänen radiosta kuullessaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti