perjantai 9. kesäkuuta 2017

Vauvanvaateinventaario


Päiväuniaikaan mulla oli tänään pieni inventaario meneillään, vauvanvaatteet kokoa 50-80. Huh miten paljon niitä onkaan esikoisen jäljiltä! Oli kyllä huomattavasti helpompi urakka, kun pikkuapuri ei ollut mukana auttamassa ;)
Koottain lajiteltuina määrä ei enää tuntunutkaan niin suurelta. Jonkun verran olen jo aikaisemmin laittanut eteenpäin, ei niin lemppareita ja sellaisia joita ei tullut käytettyä esikoisella. Tässä karsinnassa lähti yhteensä enää kymmenisen vaatetta eteenpäin.

Suunnaksi niille koittaa jossain vaiheessa Bulgaria, saavat mennä siihen Pienimmän parhaaksi -keräykseen ilahduttamaan seuraavia käyttäjiä. Koot 50-56 pakkasin erikseen, jotta ne on sitten helpompi vielä pestä lähempänä lokakuuta, ja laittaa valmiiksi kaappiin. Vaikka kaikkihan ne puhtaita ovat, mutta joihinkin oli nyt ajan saatossa ilmestynyt vanhat, pestyt maitotahrat esiin.

Mutta. kyllä kannatti lajitella, nyt olen paremmin kartalla, että mitä sieltä kirpputorilta vielä saa kantaa kotiin, ja mitä ei :D

Laskeskelin myös, että koko kasassa taisi olla kolme uutena, alesta ostettua vaatetta, (muutaman uutena saadun lahjavaatteen lisäksi), ja kaikki muut onkin sitten kirpparilta haalittua ♥


4 kommenttia:

 1. Nämä pikkuapurit on kyllä ihan omaa luokkaansa ;) Mäkin varasin aikaa tehdä vaateselvityksen, yksin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, ehtiväisiä :D Ja etenkin, kun haluaisi pukea kaiken mahdollisen päällensä :D

   Poista
 2. Huh, voin vain kuvitella, mitä tuo vaateinventaario olisi ollut pikkuapulaisen kanssa! Argh! Mutta voi, koon 50 vaatteet! Miten pieniä ne ovatkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Ne on kyllä niiiin pieniä <3 Tuli samalla kyllä fiilisteltyä tuon taaperonkin vauva-aikaa aika kovasti <3

   Poista