keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Lapsiperheen budjettimatkailua Porissa

 Kirjoitinkin jo kesälistassa, kuinka kesälomamenojen ei tarvitse olla niitä eniten rahaa syöviä ollakseen mielekkäitä ja ihania kesämuistoja. 

Meidän viikonloppureissu Porissa maksoi bensojen ja leirintämökin verran. Harrastamme usein budjettimatkailua, joko telttaillen tai leirintämökeissä omin lakanoin majoittuen.

Leirintämökkien varustetasohan on ns. vaatimaton, mutta se ei menoa haittaa. Ei varmaan koskaan vielä olla muutenkaan menty majapaikkaan kuin vasta illalla, vaikka useimmin vuokra-aika alkaakin jostain kello 14 eteenpäin. Eli käytännössä menemme vain nukkumaan, ja toki paikan päällä tulee syötyä myös aamupala.

Pelle Hermannin puistosta otetut kuvat jäivät aika vähäisiksi :DMeidän Porin visiitin motiivi oli ystäväperheen näkeminen, mutta reissuun löytyi muitakin mukavia juttuja. Päivä Pelle Hermannin leikkipuistossa Kirjurinluodolla oli lasten mieleen, iso puisto jossa on useita eri leikkivälinekokonaisuuksia, vessat, kahvila, ranta ja kotieläimiä. Kuvia ei kylläkään tullut otettua kun oli muuta puuhaa.

Samaan viikonloppuun käytiin myös Yyterissä ja kurkkaamassa Kallon majakka. Lapset olivatkin ekaa kertaa Yyterissä, eivätkä olisi halunneet sieltä lähteä, merivesikin oli superlämmintä!


Ei hassummat nukutusnäkymät :)

Potta pienimmälle kulkee aina mukana.

Siikaranta Campingin leikkipaikka. Keinut selän takana :)


Tällä kertaa majoituttiin Porissa Siikaranta Campingissa, ensimmäistä kertaa. Oli hellepäivä, ja onneksi oltiin puhelinvarauksessa valittu mökkerö joka on lähinnä merta! Mereltä tuuli ihanaa vilvoittavaa ilmaa, ja siinä sitten mökin rappusilla nukutin vauvankin yöunille, ensiksi rattaisiin, itse katsellen rannan kallioita ja aaltoja. Tämä merta lähimpänä oleva mökki oli 70€/yö, muut leirintämökit 65€/yö.

Mökissä oli kerrossänky ja parisänky, ihanan paljon lattiatilaa ja täysikokonen ruokapöytä. Keittonurkkauksesta löytyi jääkaappi, keittolevy, vähän astioita ja vesisäiliö, johon voi hakea juomavettä. Kaikkien leirintäalueiden edullisimmat leirintämökit eivät ole näin tilavia tai astioilla ja keittomahdollisuudella siunattuja. 

Vessa, suihkut, leikkipaikka, grillikatos ja muut löytyivät läheltä. 

Suositus Siikaranta Campingille, me viihdyttiin! Tervemenoa Poriin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti