keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Älä koske mun mahaan, kiitos!


Joo. Älä koske, jooko?

Vaikka olen raskaana, niin älä koske mun mahaan, kiitos! Miksi toisen mahaa saisi tulla kokeilemaan tai silittelemään ilman lupaa? Eri asia tietenkin läheiset ihmiset, mutta puolitutut, tuntemattomat. Se ei oikeasti tunnu kivalta. Ja toki jos luvan kysyy, ja sellaisen saa, niin go for it.
Viime raskaudessa oli ihan sama juttu, muutama ihminen tuli käpälöimään mahaa. Miksi se, että siellä somasti kasvaa joku ihmisen alku, saaden mahan pömpöttämään, olisi lupa koskea? Eihän toisten mahoja ole lupa tulla käpälöimään silloinkaan, kun ei siellä kasva kuin korkeintaan vyötärönympärys iloisesti pullaa syödessä?
En vaan ymmärrä. Puhumattakaan kommentoinnista, mitä on varmasti tulossa taas loppuraskaudessa, mahan kokoon liittyen. Mutta toivottavasti siihen on vielä aikaa..

Ja nuo tilanteet on aina niin hämmentäviä, että niissä menee ihan sanattomaksi. En mie ole ennalta varautunut siihen, että minuu tullaan koskemaan noin. Pitäisi varmaan olla varautunut, näemmä, kun sitä taas alkaa tapahtua :D

Joo. Jospa tää kirjallinen ulosanti auttaisi vähentämään ärsytystä :D
Miltä teistä vastaavat tilanteet tuntuu?

 Kuvat Googlesta


2 kommenttia:

  1. Toinen ääripää on sitten odottava äiti, joka aina nostaa paitansa näyttääkseen mahansa. Ja puolialastomia valokuvia... En taputtele kenenkään vatsoja - enkä halua nähdä työpaikalla alastomia mahoja ja vain vähän peiteltyjä rintoja valokuvissa.

    VastaaPoista