maanantai 22. toukokuuta 2017

Kesähaaveet


Täälläkin, kuten varmaan kaikkialla, odotetaan kesää kuin kuuta nousevaa. Nyt onkin ollut jo monta lämmintä päivää jo! Jospa niitä olisi kesällä luvassa vielä monen monta lisääkin?


Haaveissa ja suunnitelmissa kesälle on ainakin..


Käydä jollain pienellä reissulla miehen lomalla, ehkä Baltian maissa?

Uida lämpimässä järvivedesssä

Vierailla kotieläinpihalla, eläinpuistossa, lasten konsertissa, tai no oikeastaan kaikki tuolle pikkutirpalle sopiva kiva juttu kiinnostaa!
Käydä risteilyllä. Kauhee hinku lähteä ihan vaan Tukholmaan! Tai sitten Viipuriin, sinnekin pääsisi täältä kätevästi, enkä ole tuolla itänaapurissa koskaan käynyt, vaikka näin lähellä asutaan.

Nähdä perhettä, sukua ja ystäviä ♥ Uudet tuttavuudetkaan ei olisi pahitteeksi!

Mökkeillä! Paljon, jookos, oi kesä! Mökkeilyt onneksi sisältää pakosti tuon ylemmän, kun omaa mökkiä ei ole.Syödä marjoja suoraan marjapensaista. Eli vaatii reissun anoppilaan, tai tädin luo!

Käydä mustikassa. Niin ja toki saada saalistakin. Tuo mustikan kulutus on ihan räjähtänyt käsiin kyllä, kun Tirpan käsitys puurosta on se, että mustikoita täytyy olla enemmän, kuin puuroa, tai muuten mustikat nypitään pienin sormin puurosta suoraan suuhun ;)Retkeillä ulkona

Pyöräillä, paljon!

Lukea kirjoja ulkona, kun Tirppa nukkuu rattaissa. Todellisuudessa siis makoilla viltillä epämukavasti, yrittäen mahan kanssa löytää hyvää asentoa kovalta maalta :D Eli toisin sanoen ainakin makoilla parvekkeella mun uudessa korituolissa päiväuniaikaan..Millaisia kesäsuunnitelmia ja -haaveita muilla on?


4 kommenttia:

 1. Mulla menee kesä tiiviisti töissä, mutta saatanpa ottaa varaslähdön äitiyslomalle jo elokuun puolivälistä ;) (pari viikkoa siinä siis kesälomaa, mutta mielessäni lasken senkin jo äitiyslomaksi) Pitää katsoa sitten voinnin mukaan mitä puuhaisi! Yhen osaan nimetä sentään ettei ihan säälittäväksi mene: mökkijuhannus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei äitiyslomalle jääminen muuta mitään, paitsi kerrankin niin perin, että rahamäärä nousee :D
   Meilläkin mökkijuhannus luvassa <3

   Poista
 2. Me mennään ainakin mummille pariin otteeseen, ja myös Koiramäen reissua varten on hotelli varattu :) Lisäksi ohjelmassa on mökkiä, pihahommia, Tykkimäkeä ja frisbeegolfia.

  Kesäkesäkesä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkee kivaa siis luvassa! Tai no frisbeegolfista en tiiä, että onko se nyt niin kivaa, en osaa heittää frisbeetä kunnolla... :D

   Poista