tiistai 30. toukokuuta 2017

Jäätävä Tallinna

Me käytiin viikonloppuna minireissulla Tallinnassa. Kotona olo tylsistytti, eikä keksitty mitään muuta järkevän mielekästä puuhaa, niin suunnattiin laivalle yöksi, päiväksi Tallinnaan.
Onnistuttiin saamaan ihan tosi (sairaan) kylmä sää Tallinna-päivälle! Mukava siellä oli silti lampsia ja ihmetellä, vaikka ei me kyllä juuri mitään erityistä siellä tehtykään. Seuraavaksi kerraksi tosin voisi ennalta sopia jotain tekemistä, niin ei tarvitsisi sumplia erimielisyyksiä paikan päällä.. ;)
Oikeastaan voisi sanoa, että me käytiin vaan syömässä Tallinnassa :D Aamupalabuffettiin mentiin hotelliin maissa, myöhemmin lounaalle, ja sitten vielä kahvilaan ahtamaan lisää. Eli onnistunut reissu siis!
Illalla vähän väsytti. Taisi olla eka kerta laivalla, kun en astunut jalallani tax-freehen. Ei jaksanut. Onneksi laivalla oli viihdykettä ja ihmeteltävää pikkutirpalle, sain vaivata istumalihaksiani koko paluumatkan."Iso kissa, haliii", sai kuitenkin vain ujon silityksen. Niin vähän ennalta arvelinkin :)


2 kommenttia:

 1. Meilläkin tuohon Ville-kissaan suhtaudutaan edelleen tosi innostuneesti, mutta lähikontaktiin hyvin suurella varauksella :D

  Tallinnaan olisi kyllä kiva mennä! Meidän pienimmällä ei vain ole passia. Pitäisi varmaan hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä sit vähän vanhempana se lähikontaktikin on yhtä iloista, kun se innostus kissaan muuten :D
   Koskaan en oo muuten tähän mennessä vielä passia tarvinnut Tallinnan reissuilla näyttää kellekään, vaikka kyllä ne nytkin oli matkassa mukana kaikilla :)

   Poista