perjantai 4. elokuuta 2017

Kesän lempparit

Kun kesäloma on ohi, niin kai myös kesä on ohi?

Kesäkuu oli vielä kesäelämisen harjoittelua, kun miehen loma ei vielä ollut alkanut, ja aurinkoisia päiviäkään ei nyt sinällään liikaa ollut... Heinäkuussa sitten lomailtiin ja ehdittiin nähdä ja kokea monenlaista, vaikka en nyt sanoisi, että niitä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä silloinkaan ihan hirveesti oli. Mutta nyt, elokuu, ja monta päivää on jo satanut.. Eli onko syksy jo saapunut?

Miehen töihin paluuseen ei ole pikkutyyppi vielä tottunut, vaan on mietiskellyt useita kertoja päivässä "missä isi on? miksei isi tuu? Isi töissä, isi töissä. Missä meiän auto on??".

Kesään mahtui muun muuassa

Ystävien kanssa grillailua, muutama rantapäivä

Lastenkonsertti, muutama kotieläinpiha, pari huvipuistoa ja Ähtärin eläinpuisto

Juhannusmökkeilyt, ja viisi muuta mökkireissua sen lisäksi. Eli vähän liikaa grillailua ja lettuja. Sopivasti saunomista ja liian vähän uimista..

Lapsivapaa vuorokausi, eli pikkutyypin yökyläily mummolassa ekaa kertaa yksin

Kymmenen luettua kirjaa

Paljon kesäherkkuja, autossa istumista ja kävelyä

Koko perheen pieniä pyöräretkiä kotikaupungissa

Matka Riikaan


Kesä oli tosi kiva, leppoisa, vaikka täynnä tekemistä. Ihanaa kuitenkin, että syksykin jo ehkä kohta tulee. Tykkään!


Lapsonen edelleen vaan muistelee "huvipuisto, leima kädessä!" sekä "konseetissa, hiiohoi!", että ne taisivat olla hänelle kesän lemppareimmat, tai ainakin muistettavimmat jutut. ♥4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta kesältä! Vaikka minä kyllä yritän ajatella, ettei se syksy ihan vielä tule, vaikka vähän sataakin. Tai oikeastaan tämmöinen syyskesä on aika ihanaa, kun voi olla vielä lämmintä, mutta sato alkaa kypsyä kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin syyskesä kyllä on ihanaa aikaa, ennenkun tarvii taas kaivaa lisää vaatetta esille :p

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen kesä ollut teillä!
  Hei eihän teidän neidin sydänaurinkolasit ole hukassa? Yhdet roikkuivat tänään paikallisen K-marketin löytötavaranarulla ja tulitte mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se olikin :)
   Piti heti käydä tarkastamassa, että missä lasit luuraa, ne kun tosiaan on helposti tiputettavissa.. Kahdet löysin, eli taitaa olla jonkun muun tyttösen lasit siellä tallessa. Toivottavasti omistaja löytyy :)

   Poista