perjantai 11. elokuuta 2017

Superpitkät yöt

Helou loppuraskauden unettomat yöt! Nyt jo parisen viikkoa on ollut vähäunisempaa aikaa. Illalla nukahtaminen sujuu normaaliin tapaan, mutta aamuyöstä, kahden-kolmen-neljän aikaan unta ei enää riitäkään. Kuuntelen perheen ääniä, pikkutyyppi välillä höpisee muutaman sanan unissaan, masukaveri kääntää kylkeä, mies nukkuu tasaisen syvää unta.Väsyttäisi, mutta ei nukuta. Tätäkään en muistanut viime raskaudessa olleen, kunnes se alkoi tälläkin kierroksella. Nyt muistan. Ihan hitsin pitkältä tuntuu yöt kyllä tällä hetkellä!Kokeiluun menee magnesium sitraattimuodossa, joka kuulemma voisi auttaa tähänkin vaivaan. Vähän epäilyttää, mutta pakko kokeilla, ei siinä ainakaan mitään menetä :)

Onneksi toi pikkutyyppi nukkuu ihan hyviä päikkäreitä, yleensä. Niin tein eilen minäkin, ja varmaan tänäänkin..

4 kommenttia:

 1. Huoh, samanlaisia öitä on välillä täälläkin, just viimeksi viime yönä... Heräsin johonkin ja vauva alkoi sitten tehdä vatsassa sellaisia temppuja, ettei nukahtamisesta meinannut tulla mitään. Sitten oli kuuma ja kaikki asennot huonoja. Mikähän ajatus luontoäidillä on tässäkin asiassa, kun eikö loppuraskaudesta olisi hyvä nimenomaan saada nukuttua ja levättyä mahdollisimman hyvin, että tulevaa vauva-arkea jaksaisi sitten paremmin?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sielläkin! Niinpä, kerrankin olisi aikaa levätä :D

   Poista
 2. Oi mie muistan tuon vaiheen! Ärsyttävää, mutta toisaalta kun tiesi, että päivällä voi sitten ottaa päikyt, niin ei valveilla olo niin ahdistunut.

  Tsemppiä. Ja kauniita unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks on tuo päikkymahdollisuus vielä olemassa! Kiitos :)

   Poista