tiistai 3. huhtikuuta 2018

Vauvahehkutus

Miten ihanaa on kun on vauva talossa! Näköjään parissa vuodessa jo voi unohtaa sen vauvan ihanuuden, tai ainakin osan siitä.
Oma vauva on jotain niin hykerryttävän ihanaa. Kikattava, äidin kainalossa viihtyvä kalkattaja. Pienet, kaikkeen tarttuvat sormet, hellyttävät pullukkajalat. Suloisesti kaikelle naureskeleva pieni pallero.

Toki on myös mahdollista, ettei sitä viime kerralla vielä osannut nauttia ihan niin täydesti. Osa tuntemuksista kun olivat silloin kategoriaa uusi ja jännä.

Ja ehkä myös se, kun tällä vauvalla on kaikki hyvin, arki on huoletonta hänen kanssaan.



Vielä puolisen vuotta saa nauttia vauvaelämää ♥

4 kommenttia:

  1. Ihan samanlaiset fiilikset ollut viime aikoina, ihanaa kun meillä on vauva ja onneksi vauva on vauva vielä toiset puoli vuotta! <3

    Ps. Onnea puolivuotiaalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo vauvaonni melkein pääsi yllättämään, en muistanutkaan kuinka ihanaa se on ♥♥
      Kiitos! Muutama hetki vielä odotettava viralliseen päivään :)

      Poista
  2. On kyllä aika ihana ajatus, että meilläkin on kohta taas vauva! Vaikka sitten on taas rikkonaisia öitä ja muuta puuhaa, niin kyllä vauvojen hymy ja olemus korvaa monta väsyttävää asiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥♥ Joo, on ne vauvat vaan niin ihania ♥ Ja jotenkin mulla itsellä ainakin on semmoinen fiilis, että nyt toisella kertaa jaksaa paremmin, kun kaikki ei ole niin uutta, ja ehkä kroppakin on tottunut siihen että välillä on vähempiunisia öitä :D

      Poista