keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Tosielämän lelut


Meidän taaperolle ei selvästikään omat lelut riitä enää! Kun silmä välttää, niin tuon kaksi- ja puolivuotiaan ipanan nukkelapsoset valtaavat alaa kotona.

Tämä on jotenkin niin suloisen hauskaa ja hupsua. Koskaan ei voi tietää, että mistä noita lapsosia löytää. Ja hei, koskaan vessaan mennessä et voi tietää, kuka siellä potalla istuukaan jo valmiina!

Hauskuuttaa kyllä montaa mun hetkeä, vaikka se tosiaan ei ole lapsen tarkoitus, vaan leikki on se tarkoitus. Kai nuo tosielämän lelut ja leikit ovat parhaita, todentuntuisia.
Huvittavinta on se, että näistä tosielämän leluista luovutaan vain pitkin hampain, pakon edessä. Lapseni ei välttämättä hae näitä lapsiaan pois kun vasta silloin, jos tavaroille on muuta käyttöä luvassa. 


"Äiti nyt hiljempaa! Peppi yrittää nukkua!"

"Ei saa mennä sinne! Emma on pissillä! Laita ovi kiinni!!"


Minkälaisilla leikeillä teillä lapset hauskuuttaa vanhempia? 2 kommenttia:

 1. Hahaa, miten hauskoja nukkekätköjä! Vähän niin kuin vanhemmille suunnattu Elf on the shelf tai tonttuovi tai mikä liekään ympärivuoden!

  Bonskulle eivät omat lelut olet riittäneet koskaan ja hän hivuttaa meidän tavaroitaan leikkehinsä jatkuvasti. Eihän sitä voi leikkikauhoilla kokkailla, vaan pitää olla oikeat. Muffinsipelti saa usein täytteekseen Ikean pehmoruokia. Myös erilaiset johdot, piuhat ja vanhat kuulokkeet ovat ahkerassa käytössä, kun niillä nauhoitetaan ja kuunnellaan musiikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on oikeesti välillä niin hulvattomia :D Ja lapsi saattaa unohtaa myös että mihin on sen vauvansa käynyt laittamassa :D

   No joo, tottakai ne oikeat on aina paremmat! :) ♥♥

   Poista