perjantai 31. joulukuuta 2021

Mitä on lasten turvallisuus?Ystävän kanssa pohdittiin ja vähän surtiinkin maailman menoa. Nyt poikkeusaikoina rajoitukset ja muu ovat keskittyneet pääasiassa aikuisiin, vaikka tottakai niillä on ollut suuri vaikutus lapsiinkin, lasten elämään.

Lapset ovat nyt seuraavaksi näiden "pelastustoimien" kohteena, sillä 5-11-vuotiaiden lasten piikitys koronaa vastaan on aloitettu. Se jos mikä on surullista, koska ei voi sanoa, että sitä tehtäisiin lapsien turvallisuuden ja suojelemisen vuoksi. Korona kun ei ole tilastojen valossa lapsille vaarallinen, on syyt rokottamiselle ihan muut kuin lasten suojelu. 


Lasten turvallisuus ❤️ 

Toteutuuko se näissä jo alkaneissa piikeissä lapsille? Epäilen suuresti. Myös rokotettu tartuttaa ja voi sairastua. Nyt lapsetkin altistetaan k-rokotusten tuomille riskeille.

Esimerkiksi jenkkien tilastoista voi katsella jo tulleita haittavaikutuksia. Ja nämä ovat vasta lyhyeltä ajalta, tulevasta emme vielä edes tiedä.

Linkissä apuja sinulle, vanhempi, kuinka käsitellä asiaa koulun tai esikoulun kanssa. Arjen tullen kun nämä rokotusrattaat lähtevät varmasti reippaalla otteella pyörimään.

Vetää kyllä todella surulliseksi tämä. Lapset, joille kyseinen tauti ei ole tilastojen valossa vaarallinen. Hinnan tästä kaikesta näemme tulevaisuudessa. 

Ja välillä sitä miettii, että jaksaako edes avata suutaan, suuret rattaat kun tuntuvat pyörivän aika kovaa vauhtia. Mutta on jaksettava. Kaikki lapset ovat tärkeitä. Pidetään lasten puolia, pidetäänhän? Lapsilla on koko elämä elässä, lasten ei tarvitse olla osumaa ottavia suojakilpiä, joiden taakse me aikuiset piiloudutaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti