sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Operaatio Joulun Lapsi 2022: koululaisen paketti


Tänäkin vuonna meiltä lähtee useampi paketti Operaatio joulun lapsi -keräykseen. Nyt vuorossa koululaisen valitsema lahja, samanikäiselle tytölle. Viisivuotiaan paketti löytyy täältä


Tänä vuonna paketit ovat olleet monesti mielessä. Edelliseen kirjoitinkin, että tämä on meille jo aika lailla harrastus. Pohdintaa hinnoista ja muista löydät tuosta yllä olevasta linkistä. Sieltä löytyy myös edellisten vuosien lahjat.

Tämän paketin villasukat ja lapaset ovat jonkun neulojan poistomyynnistä ostettu viime talven lopulla. Pipo Lindexin alesta, paita Tokmannin tarjouksista. Toistan itseäni, mutta alennusmyynnit on hyvä käyttää näihin. Ns. edellisen sesongin tuotteita poistohinnoin. Ja näinhän me itsellekin ostetaan :) 


Koululainen kertoo tästä paketista näin: 


"Oon valinnut sinne ihanan pehmolelun, josta tulee ääntä. Lempijuttu tässä paketissa on penaalin sisus ja pieni värityskirja ja Ryhmä Haun väritettävä pussi ja hyppynaru. 


Mä tykkäisin ittekin pitää noita hanskoja, hattua ja paitaa. Sukkia vähän mietin kun ne on vihreet.


Toivon että se mun ikänen tyttö ilahtuu tästä koko paketista. Petsit on otettu kaupan muovipaketista pois, mutta ne on uusia."


(Mitään käytettyä ei näihin lahjoihin tule laittaa.)Koulutarvikkeita löytyy tästä paketista runsaasti, ne kun ovat oman koululaiseni mieleen.


Vaatteet ja asusteet. Paita, pipo, hanskoja ja villasukat.


Kauneuspussukan sisältöä ja lelut. Hyppynaru, pehmolelu ja petsit.
Palasaippua ja hiusharja vielä puuttuu.


Kenkälaatikkolahjojen palautusviikko on 14.11.-21.11.2022. Lahjojen palautuspisteet löydät täältä. Palautuspisteeltä saat haettua myös tuon tyhjän laatikon, johon lahja pakataan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti