keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Hamsteri täällä, terve

Täällä yksi hamsteri ilmoittautuu! Pidän itseäni melko ansioituneena hamstraajana, kun puhutaan lastenvaatteista. Uutena vaatteita tulee hankittua harvemmin, mutta kirpparit herättävät hyvin lämpimiä tunteita kyllä. Oikeastaan kirppareilla tulee käytyä niin usein, että sen voi jo laskea rakkaaksi harrastukseksi :D

Näistä ei ole muita enää käytössä, kuin ruokalappu. Etenkin toi pupupyllyhaalari oli niiiin ihana!
Tässä uusimpia aarteita, jemmaan tietenkin. Kyllähän se lapsi siitä kasvaa ;) 

Aloitin lastenvaatehamstrauksen jo oikeastaan pari vuotta ennen kun miehen kanssa edes tavattiin. Heh. Eikä mulla ollut edes vauvakuumetta tai mitään, ostin jos sattui ihania osumaan kohdalle. Ja on ne kyllä sitten käyttöönkin asti löytäneet tiensä. Myös kestovaippajemmauksen aloitin sillon, mikä olikin ihan kätevä juttu, nimittäin aika halvalla päästiin, kun pitkällä aikavälillä ostelin vaan niitä kaikkein halvimman hintaisia. Ihan muutamaa ostamaani vaippaa oli käytetty aiemmin.

Juuri ennen neidin syntymää ja juuri syntymän jälkeen tuli ostettua muutamia hutivaatteita, jotka ei sitten tulleetkaan käyttöön. Noh, rahallinen häviö näistä jäi aika pieneksi, ja kuvittelisin kehittyneeni jo hiukan noista ajoista :)

Tunika 3€, legginssit 1,5€

Nämä olivat melkoinen löytö, 2€!! Niin monesti olen kirpparilla katsellut, mutta jäänyt ostamatta hinnan vuoksi. Nyt päästään yhdessä samistelemaan, sillä nämä menee jo tänä talvena!

Etenkin ponitunika oli tällä hetkellä neidin mieleen. Kumpihan tykkäsi enemmän, isi vai neiti ;) 

Nämäkin löydöt pääsevät odottamaan käyttäjän kasvamista :) Alkaa tuo säilytyspaikka vaan käymään jo pieneksi kaikille näille käyttöön myöhemmin tuleville ihanuuksille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti