perjantai 7. huhtikuuta 2017

Raskauskuulumisia

Raskauskuulumisia. Tai ainakin ruokia ja niihin liittyviä tuntemuksia :D Mitään kummempia oloja ei ole pariin viikkoon ollut, pahin väsymyskin on jo voitettu. Kohdunseudulla kyllä jotain muljahtelee välillä,  ja alaselän saa hajalle entistä helpommin. Liittynee varmaankin noihin vatsalihaksiin, jotka sanoo taas toisilleen heipat, kun alkavat ottaa hajurakoa toisiinsa.

Neuvolassakin on käyty, ja sydänäänet siellä jo kuuluivat jumputtavan ihanasti ♥ Ne kuullessaan mukana ollut taapero sanoi, "vauva, vauva!". Ihana muru. Toistelee välillä että "äiti, vauva".




Tarkoituksella kävin ekaa kertaa neuvolassa vähän myöhemmin, kuin mitä ensimmäinen käynti tavallisesti olisi ollut. Alussahan nyt ei ole "mitään kummempaa", ja kun seuloihinkaan ei osallistuta, niin kiirettä ei ollut. Ja nyt aika on vierähtänyt jo toiselle raskauskolmannekselle! Ja joo, mahan kasvu on aika huimaa kuten kuvasta näkyy!


Mutta ruoka. Se on itsellä ollut tähän asti tässä raskaudessa ns. raskausjutuista mielenkiintoisin asia, koska syömisten kanssa on ollut vähän erilaista, kuin viime raskaudessa. Harmi, kun mulla ei ole viime raskauden juttuja ylhäällä, vaikka toki ne vielä jotenkin muistuu mieleenkin, tai etenkin se, ettei se ollut silloin niin tarkkaa, että mitä "pystyi" syömään ja mitä ei.




Alkuviikkoina miun ruokavalioni pääpaino oli riisipiirakoilla, kananmunilla ja appelsiinimehulla. Sillon, kun ei mikään muu uponnut, niin aina noi toimi! Toimii jossain määrin vieläkin, mutta ei läheskään samalla mittakaavalla enää onneksi mennä. Söin toki muutakin, aina välillä :D




Nyt puhaltaa uudet ruokatuulet, ah pestopasta! Ihan kevyesti uppoaa kyllä pestopasta useanakin peräkkäisenä päivänä lounaaksi. Varmaan menisi myös päivällisellä, mutta ei taida olla miehen lemppareita ;) Ja toki ipana saa vähän vaihtelevampaa ruokaa.

Myös banaanit, porkkanat, omenat, salaatit jne uppoaa aina. Kaikenmoinen liha taas haisee jo pelkkänä ajatuksenakin nenään niin tunkkaiselta, että ei kyllä varsinaisesti tee mieli. Oon oikeastaan vaan ihan iloinen siitä :)



2 kommenttia:

  1. Kiva löytää itselleni uusi blogi, luulen että mennään melko samoilla viikoilla! :) ja täältäkin löytyy suht saman ikäinen esikoinen. Ja haha, näyttääpä että aloitettiin blogin kirjoittaminenkin samaan aikaan. Täytyy ajan kanssa lukea vielä enemmän tekstejäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, huippua! Monta yhtenevää asiaa :) Täytyypä mennä lueskelemaan siunkin blogia :)

      Poista