perjantai 21. huhtikuuta 2017

Viikon reissaajat

Jatkettiin taaperon kanssa pääsiäisreissua vielä jokusella päivällä pääsiäisen yli. Ihanan helppoa, kun voi vaan lähteä ja mennä :) Viikon reitti oli Lappeenranta-Lohja-Kirkkonummi-Tampere-Lappeenranta. Autolla aluksi, junalla pääsiäisen jälkeen, kun mies lähti pääsiäisenvietosta takaisin kotiin.Perhettä, ystäviä, kirppareita, ruokaa ja leikkipuistoja, siinä taisi olla reissun syvin ydin. Mitä sitä muuta tarvitseekaan :)
Pääsiäisherkkujen lisäksi reissuruoasta odotin etenkin siipiä! Tampere ja Siipiweikot kuuluu niiin yhteen :D Edellisestä siipireissusta oli jo tosi pitkä aika, vaikka Tampereella tuleekin käytyä monta kertaa vuodessa. Jo ennen reissua olin  kotona ainakin viikon verran wingsejä kuola valuen miettinyt. Oli ihan odotuksen arvoista tälläkin kertaa! Pikkutyyppi sai pelkästään ristikkoperunoita, ymmärtää kyllä hyvän päälle, sen verran useasti kuului "lisää, lisää"! 
 Taas kerran tuo napero oli kyllä mainio reissukaveri, nukahtaa vaunuihin helposti silloin kun väsy yllättää, iloisesti touhuaa myös itselleen vieraampien ihmisten kanssa, puhua pulputtaa busseissa ventovieraille, ihmettelee kaikkea uutta. Ihana tyttönen ♥
Toki reissaamiseen ja etenkin reissuväsyyn kuuluu myös molemmin puoleiset ärtymykset ja kiukkuilut, mutta ne on onneksi vain pieniä hetkiä kaiken muun keskellä.
Reissussa arkirytmit vähän venyilee ja paukkuu, mutta niinhän se reissussa saakin mennä :) Kotona on taas aikaa palauttaa rytmejä ja elellä tuttua arkea. Kaikki päivän aikana nähdyt uudet jutut ja paikat oli selvästi iltaisin nukkumaanmennessä mielessä, sen verran sitä puhetta ja selvitystä tuolta pieneltä tyypiltä tuli. Niin, ja toki myös malttamattomuutta käydä yöunille oli ilmassa ;)Nyt on hyvää aikaa reissata vielä yhden lapsen kanssa. Toivottavasti on vielä monta kivaa pikkureissua edessä ennen syksyä :) Ja ehkä isompiakin reissuja, kunhan vaan mies on mukana, hehhee. Seuraava junareissu kahdestaan pikkutyypin kanssa onkin jo parin viikon päästä.

Saa nähdä, onko miulla vielä samanlainen reissuinto kahden pienen kanssa, etenkin silloin, kun mies ei ole mukana :D

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta reissaamiselta. Meilläkin on ollut taaperon kanssa aina helppo reissata. Hän on rutiinien suhteen joustava ja innokas reissukaveri. Luulisin, että kahdenkin kanssa on mukava reissata, kun siihen tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa, vaikka kyllä väsyttikin kotiin päästessä :D Kiva, että teiltäkin löytyy ihana reissukaveri :)

   Poista
 2. Kiva, että reissaaminen sujuu hyvin!

  Mie olen reissannut tyttöjen kanssa Lappeenranta-Riihimäki -väliä, tosin autolla. Ellu kyllä toivoo, että mentäisiin ensi kerran junalla, mutta sitten ei saataisi turvaistuinta ainakaan mukaan ja oltaisiin mummilla "jumissa", yleensä kun on tullut käytettyä siellä myös autoa. Pitää nyt miettiä ja suunnitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on aina haastavampi, jos kohde on semmonen, että sit on jumissa tosiaan siellä ilman niitä istuimia. Meillä ei oo arkisin auto käytössä, kun mies tarvii sitä, mutta onneks on joitakin paikkoja, mihin päästään helposti reissaamaan ilman autoakin :)

   Poista