maanantai 20. marraskuuta 2017

Taaperoihmisen joulukalenteriTänä vuonna esikoinen saa tavarajoulukalenterin. Tää on taas yksi asia, jota olen itse lapsiperhe-elämässä odottanut, eli joulun hypetys! Oma joulukin tuntuu vielä paljon ihanammalta, kun siihen liittyy se lapsen aito odotus ja ilo.

Viime vuonna esikoinen ei vielä kauheasti joulukalenterien päälle ymmärtänyt, mutta joulukuusi sentään oli kiva juttu hänestäkin, ja ne lahjat. Yksi kuvakalenteri meillä oli silloinkin, mutta ei se häntä kauheasti kiinnostanut. Nyt tuo pieni miettii jo joululahjoja ja tonttuja, vaikka tietääkin tontut ja pukin saduksi. Tai no tietää ja tietää, vaikea sanoa, mitä kaikkea on ihan tajuamisen tasolle yltänyt. Tänä vuonna olen jo hamstrannut kirpparilta muutamat joulukirjat ja joulumusiikkia, että päästään varmasti fiilikseen.

Ipanan joulukalenteri koostuu kivoista jutuista, joista osan hän olisi saanut joka tapauksessa, esimerkiksi uusia alkkareita ja sukkia oli ostoslistalla muutenkin. Jännempäähän ne on kuitenkin saada tälleen kalenterista :) Lisäksi vähän herkkuja, yöpuku hänen Peppi-vauvalleen, kirjoja ja koruja kirpparilta ja muuta pikkupuuhaa.


Vähän ehkä luulen, ettei tämä kuitenkaan tule olemaan ihan jokajouluinen setti, ei ainakaan ihan tämmöisenään. No, mutta ainakin tälleen ekaa kertaa, kun lapsi on jo jouluiässä, niin tykkääntykkään! Eli toisin sanoen tää on vähintään yhtä paljon äidin ilo, kuin lapsenkin ;)


4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää :) Meillä on tänä vuonna ihan vain kuvakalenteri, mutta jos vaikka ensi vuonna jaksaisi ja ehtisi näperrellä jonkun tavara-/tehtäväkalenterin. Suunnittelunhan voisi aloittaa jo nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, miekin jo mietin, että mites ens vuonna :p

   Poista
 2. Oi ihanat yllätykset. :) Miullakin on tyttöjen kalenteria (ekaa kertaa Veenu pääsee osallistumaan, katsotaan, miten sujuu...) varten yllätyksiä ostettu, mutta pitäisi käydä jemmat läpi. 24x2 yllätystä on aika paljon - pari juttua on yhteiseksi, mutta silti. :D

  Ehkä sitten joskus vähän pienimuotoisemmin, mutta haluan ottaa ilon irti tästä jouluhypetysiästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joo jo aika paljon! Joo, jouluhypetysikä paras ikä :D

   Poista