torstai 7. joulukuuta 2017

Muovikammoisen äidin myönnytys


Etsin tuolle isommalle pikkutyypille nukenvaunuja monen monta kuukautta. Äidin haaveissa oli tietenkin jotkut ihanat puiset vaunut, jotka kestäisi aikaa ja ei toisi näiden neliöiden hengitysilmaan enää lisää muovia. Mutta jaa-a, toisin kävi. 

Pitkän etsinnän ja yksien palautettujen vaunujen jälkeen totesin, että ostetaan ne muovivaunut sitten. Ettei vahingossa käy vaikka niin, että lapsuus menee ohi, kun äiti vaan etsii "sopivia" vaunuja. 


Brion Spin-vaunut meille sitten kotiutui reilulla neljälläkympillä, mustan perjantain tarjouksessa. Että ei paha hinta, normaalisiti nuo maksavat 70-90 euroa. Ajattelin, että josko nuo olisi kestävämmät, kuin jotkut ihan halpikset, ettei ainakaan useampia muovikärryjä tarvitsisi ostella, vaan nämä riittäisivät.

Vitsi miten ihana nuo oli koota, tai siis, ei niitä tarvinnut koota! Meni pieneen tilaan muutenkin, ihan vaan klik-klik ja valmiit. Aah.

Tuo ipana niitä on iloisena työnnellyt nyt sitten. Ja veikkaanpa, että jos alun alkaen ostopäätöksen olisi tehnyt hän, niin nuo meille olisi tullut joka tapauksessa, kun onhan nuo enemmän oikeiden vaunujen näköiset, kun jotkut puiset vastaavat. 

Että sori ipana, kun äiti vitkutteli asian kanssa! "Järkeväähän" nää olisi varmaan ollut antaa jouluna yhtenä pakettina, mutta näiden piti tulla jo synttäreinä syyskuussa, niin en viitsinyt pitkittää asiaa enää..


Tyyppi olisi halunnut ottaa Peppi-vauvan ja rattaansa mukaan viime viikolla myös junareissulle ♥


6 kommenttia:

 1. Siis vitsi mä mietin, että mistä herranjumala saa Brion vaunut 40 eurolla!? kunnes meni jakeluun, että kyseessä nuken vaunut <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Katoin itekin tota ekaa kuvaa, että kylläpä nää tosiaan näyttää oikeilta vaunuilta :D

   Poista
 2. Ihanat vaunut! Ymmärrän kyllä tuskasi, miekin haikailin, miten miun lapsilla sitten on ihanat vanhantyyliset nukenvaunut, ehkä sellainen punottu kori siinä ja kaikki, mutta noh, sitten mummi ehti ensi ja osti kirpparilta Ellulle pinkit ja kukikkaat vaunut. :D Salaa vähän toivon, että ne menisivät rikki, mutta ne ovat olleet tosi hyvät kyllä, tytöt tykkäävät ja kaikki kyläilijätkin aina työntävät niitä.

  ... Mutta miun silmään ja sydämeen kyllä vähän sattuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no niinpä :D Meillä oli pienenä itsellä semmoiset ihanat rottinkirattaat<3 Onneks säästyin pinkkikukikkailta vaunuilta, semmosia kyllä ois käytettynä kyllä löytynyt, ja juu, se sattuis kyllä :D

   Poista
 3. Hahaa, olen ihastellut noita samoja vaunuja joskus lelukaupassa ja ajatellut, että ovat paremman oloiset kuin meidän oikeat vaunut... Eikä hinnassakaan uutena ole niin paljon eroa! :D Myönnytyksiä on tehtävä ja nämä vaikuttaa hyvältä sellaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Joo, pakko oli kyllä myöntyä, mutta onneks on ihan hyvän oloiset vaunut :)

   Poista