maanantai 20. elokuuta 2018

Se olisi syksy! Eli tarkoittaa lisääntyvää omaa aikaa minulle!
Aah syksy! Syksyyn liittyy aina paljon kivoja juttuja, ja yksi niistä on omat harrastukset. Mun harrastyksiin on jo muutaman vuoden ajan kuulunut olla mukana synnytyskeskusteluiltoja järjestämässä. Se on oikeasti aika ihanaa, pääsee fiilistelemään synnytysjuttuja, vaikkei ole itse edes raskaana! Meidän 10kk ikäinen kuopus on syntymästään asti kulkenut mun kainalossa näissä illoissa, ja sitä ennen hän luonnollisestikin oli siellä mahanahkan toisella puolen.  Todennäköisesti hänet nappaan mukaan vielä muutamaan iltaan, mutta en sen useampaan enää. Noina iltoina olen poissa yleensä reilun kolmisen tuntia, ja kuopuskin alkaa pärjäilemään sen aikaa isin kanssa, noin niinkun maidoituksen kannaltakin jo, kun ikää on ja iltaisin puuroa uppoo napaan kiitettävästi. Esikoinenkin oli aika tasan yksivuotias, kun nämä illat meillä alkoivat, ja hän jäikin viettämään iltaa ja käymään nukkumaan isin kanssa silloin ihan ensimmäistä kertaa.

Kuopuksella samanlainen aikataulu edessä, joten pian nämä illat ovat muun kivan lisäksi vielä mun omaa aikaa! Ohhoh! Tää on aika kiva juttu, mulla kun ei ole suunnitteilla tai tarpeenkaan mitään pitempää oman ajan irroittelua, vaan tässä kohtaa elellään näillä muutaman tunnin omilla hetkillä. Ne on niitä hetkiä, jolloin voi suunnilleen keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, eli luksusta! ;)


Kurkkaa meidän syksyyn, tällaisia aiheita on luvassa:


21.8. Synnytykseen valmistautuminen
25.9. Kysy kätilöltä!
30.10. Muuttuva keho - raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen, paikalla äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti Nora Cedergren
27.11. Ensihetket vauvan kanssa
18.12. Synnytystarinat 


Että juu syksy, olet ihan hirmuisen odotettu kaveri tälläkin kertaa!


Mitä kivoja juttuja muilla on syksyksi luvassa? 
2 kommenttia:

 1. Jumppaa! Physiopilates ja bodyjooga alkavat. En siis todellakaan ole mikään himoliikkuja, mutta ne ovat kivaa omaa aikaa ja huomaan nyt kyllä hyvin, että kun viimeiset jumpat ovat olleet toukokuussa, niin selkä alkaa temppuilla. Odotan siis kovasti, että saan paremman olon takaisin!

  Lisäksi odotan reissua Rovaniemelle, ilman lapsia ystäviä tapaamaan. Ja koko perheen perinteinen syysristeily Tukholmaan on taas varattu.

  Muutenkin on jotenkin sellainen innostunut, odottava fiilis. Ties mitä kaikkea tän syksyn aikana ehtiikään kokea ja oppia, erityisesti zero wasten ja ekokosmetiikan saralta. Pienin askelin, mutta innostunein mielin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siulla on kyllä kaikkee kivaa luvassa :) Me ei olla vieläkään saatu aikaiseksi lähteä millekään oikeelle risteilylle, varmaan pari vuotta on ollut jo tarkoitus.. :D

   Poista