maanantai 27. elokuuta 2018

Rakas arki! Loma on viimein ohi!
Mennyt kesä on ollut varsinainen reissukesä. Instan puolella storyissa onkin ollut aina enemmän pävitystä meidän menemisistä, ja onhan sitä tultu kyllä kylillä huideltua. Kotona ollaan oltu aina jokunen päivä kerrallaan, ja se on ollutkin sitten enemmän reissusta palautumista ja seuraavaan varustautumista, kuin arkeilua.Kesäkuussa meillä oli pari lomaviikkoa, jolloin oltiin roadtripillä Euroopassa. Heinäkuu kovasti yritti olla arkea, mutta harrastukset olivat kesätauolla ja viikonloppujen lisäksi huideltiin lasten kanssa vielä viikollakin millon missäkin. Juhlia, piknikkejä, pyöräretkiä, leirikeskusviikonloppu ystäväperheiden kanssa. Elokuussa oli taas kolmisen viikkoa lomaa, jolloin mökkeiltiin, telttailtiin ja reissattiin kotimaassa.

Miehen loma loppuikin jo menneellä viikolla, mutta meillä oli vielä loman jatkot lasten kanssa, kun kurvattiin Tampereelle useammaksi päiväksi junareissuun. Nyt ollaan reissusta palauduttu, eikä seuraavaa menoa ole vielä buukaattuna lähiviikoille. Ihan ihmeellistä! Se ois arki nyt.
Tykkään reissata, mennä ja tehdä, nähdä ystäviä ja sukulaisia. Mutta kyllä arki, oi ihana, rakas arki, tuntuu taas jotenkin erityisen tervetulleelta. Arki, josta voi tehdä mukavaa, omanlaista. Kerhot ja muskarit, esikoisen oma kerho, minun omat harrastukset, ihanat kotiäitiystävät, kotiäititreffit, kirppistelyt ja muut.

Tervetuloa arki, ja syksy, ole ihanan pitkä ja lämpimän viileä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti