tiistai 7. elokuuta 2018

Vauva joka unohtaa osaavansa - äiti kiittää!
Vauva oppii koko ajan uusia taitoja huimaa vauhtia. Uusien taitojen tullessa on ihan mahdollista unohtaa myös joku edellisistä taidoista, joka ei ole ollut niin aktiivisesti käytössä. Olen jo kahdesti saanut olla todistamassa tätä, ja on se vaan hassua!


Meidän kummatkaan vauvoista eivät ole olleet mitään joka paikkaan kiipeäviä pikkumuijia joilla olisi ihan hirmuinen huimapäisyys ja vauhti. Silti vähän ihmeelllistä, ja ehkä huvittavaakin on, että molemmat ovat jossain kohden vauvavuotta unohtaneet kuinka käännytään! Kääntyminen on tosiaan jäänyt muidene taitojen jalkoihin, kun ensiksi istuminen ja nyt sittemmin konttaaminen ja seisominen ovat paljon jännempia juttuja. Esikoinen oppi sen kääntymisen sitten uudestaan vauvavuoden jälkeen kyllä. Saa nähdä miten kuopuksella menee, mutta kyllähän tuon oppii ihan pakostikin jossain vaiheessa.
Näin äidin näkökulmastahan tämä on mitä mahtavin homma. Mulla ei ole sellaista vauvaa tälläkään kertaa, joka sängyssä konttaisi ympäriinsä, kun olisi aika mennä nukkumaan. Ja vaippaa vaihtaessa vauva pysyy ihan just siinä, mihin olen hänet laittanut.


Ihan nerokasta, eikä onneksi mitenkään haitallista kehityksellekään. Äiti kiittää! 


Onko muilla vauvoilla ollut tällaisia hetkellisiä unohduksia?Kehityksen etappeihin ja muuhun eloon pääsee mukaan myös instagramin puolella iloelolaura

3 kommenttia:

  1. No ei oo ollut, kumpa olisikin :D :D Kuulostaa tosi näppärältä sun kannalta :D -Tiuhti

    VastaaPoista
  2. Heh, minäkään en yhtään muista tällaista! Muistan vain, että jossain kohtaa tuli ihan mahdottomaksi vaihtaa vaikka hoitoalustalla, vaikka kaverin vuoden vanhemmalta lapselta vielä vaihdettiin vaippa pötkötellen.

    VastaaPoista