keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Äiti sä lupasit mulle kerrossängyn! - Kirppismetsästystä


"Äiti sä lupasit mulle kerrossängyn!", julisti kolmevuotias useampi viikko sitten. Olimme alkaneet teoreettisesti miettimään, että kerrossänky voisi olla kiva sitten joskus, kun pienempikin siirtyisi nukkumaan isosiskon kanssa samaan huoneeseen.

Vaan niinhän se on, jos jotain ääneen miettii, nämä pienet ottavat ne kovin konkreettisesti. Äidin "oi oispa ihanaa sitten joskus" on kolmevuotiaalle yhtä kuin "huomenna, sähän sanoit niin".


Pakko saada


Haaveissa minulla oli Liisa pieni -kerrossänky. Ostamme kirppikseltä yleensä kaiken tarpeellisen, joten toiveissa oli, että kerrossänkykin löytyisi käytettynä. Ajattelin, että tämän löytämiseen saattaisi hyvin mennä useampi kuukausi. Sitten vielä se, että onnistuisiko ostoilmoituksen ilmestyässä huutamaan ekana hep, meille!

Niinpä alkoi tuttu tori.fi:n säännöllinen selailu. Olin metsästänyt varmaan vasta viikon päivät, kun katsoin, että mitä, just se, ja noin viiden kilsan päässä meiltä! Apuaaa pakko saada!

Yksi oli varannut kerrossängyn ennen minua, mutta hänestä ei kuulunut mitään, joten meille se kotiutui sitten.


Paljon iloa sängystä, kyllä!


Nyt meillä onkin ollut niin onnellinen kolmevuotias, joka on ylpeänä kaikille esittelemässä yläsänkyään. Ja juu, itseäkin sänky on piristänyt, metsästysvietin täyttyminen tuo tietynlaista tyytyväisyyttä, jotain kiksejä siitä kyllä aina saa.

Jossain vaiheessa sitten pikkusiskokin  siirtyy kaveriksi sinne, vielä ei ole kiire sen kanssa. Ja laittoipa tuo kerrossänky lastenhuoneen sisustuksenkin ihan uusiksi, tuoden mukanaan kaivattua vaihtelua.


Seuraavaksi saakin ryhtyä etsimään päiväpeittoja kerrossänkyihin. Kiva kun on aina joku pieni missio meneillään!

6 kommenttia:

 1. joo.tyttäreni osti lapselle uuden kerrossängyn.viikon päästä naapuri myi kahta eri versiota .todistettavasti kannattaisi harrastaa vanhanajan kyläilyä.saisi helposti kierrätys juttuja ja läheltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, usein jotain tarvittavaa löytyy hyvinkin läheltä, jos osaa vaan kysyä oikeassa paikassa! :)

   Poista
 2. Mikä tuuri! Tosi hienoa, että etsitte sängyn käytettynä – kierrätys kunniaan! Toivottavasti siitä on paljon iloa lapsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä kirppistuuri :) Uskon, että siitä on paljon iloa tuleville vuosille :)

   Poista
 3. On kyllä kiva sänky ja huippulöytö. Kunnon laidat ettei putoa. Meille ostettiin keväällä puoliparvi, jonka alle tuli 3-vuotiaalle päästävedettävä isoveljen entinen sänky ja 6-vuotias pääsi yläpetiin. Jos löydetään isompi kämppä, jossa on pojille omat huoneet, niin isoveli saa parven alle työpöydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laidat oli kyllä yksi iso kriteeri, kun käyttäjät on niin pieniä kuitenkin :) Tuo parvi onkin varmasti monikäyttöinen! :)

   Poista