keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kun lapseni huvipuistoon nukahti


Täällä alkoi miehellä loma, ja me pakattiin lauantaina auto täyteen, ja lähdettiin reissuun. Koti-Lahti-Tampere-Tuuri-Ähtäri-Jyväskylä-koti oli reissun etapit. Tulipahan ajeltua! Kotimatkan viimeisellä parillakymmenellä kilometrillä kuului takapenkiltä aika tiuhaan "pois täältä autosta!".

Mutta huvipuisto! Taaperon ensimmäinen, tai ensimmäiset huvipuistokäynnit oli tällä reissulla, Särkänniemessä ja Tivolissa Tuurissa. Molemmissa laitteet oli ilmaisia noin pienelle, hyviä nollabudjetin kohteita siis.Särkänniemeen mennessä ajattelin, että ei tuo pieni varmaan uskalla laitteisiin mennä, mutta mitä vielä! Hihkui possujunaa ja leppäkerttua, ja pienen ajan sisään ehti käydä laitteissa monta, monta kertaa, ennen puiston sulkeutumista. "Lisää, lisää!" ♥

Ja oli kyllä niin tohkeissaan asiasta vielä seuraavanakin päivänä!
Tuurissa ollessa sattui sadepäivä, vaan onneksi sadevaatteet oli matkassa mukana, niin eipä haitannut pientä huvittelijaa :) Siellä käteen sai tärkeän leiman, heh :) 

Vaan taisi olla pieni huvipuistoilija vähän reissussa jo rähjääntynyt, sillä uni tuli tosiaankin kesken autokyydin, laitteessa ollessa! Tuolla puistossa tuntuivat laitekyydin pituudet olevan melko pitkiä, mutta ei nyt niin pitkiä sentään :D Raukalla oikein pää retkahti taaksepäin, kun uni tuli kesken kaiken.
Kyllä meitä miehen kanssa nauratti, ja naurattaa kyllä vieläkin :D Aikoinaan itsekin kolme kesää olen huvipuistolaitteita pyörittänyt, mutta tällaista en ollut kyllä vielä nähnyt! 
2 kommenttia:

  1. Nauratti minuakin! Suloinen näky ja on se nyt aika hauskaa, että huvipuistolaitteeseenkin voi nukahtaa. :D Mukavaa, että näin pienet pääsevät ilmaiseksi laitteisiin. Riemua niistä silti riittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näköjään sitten mihin vaan voi nukahtaa, jos kerta huvipuistolaitteeseenkin! :D On kyllä kiva, että nää pienet vielä ilmaiseksi pääsee, nouseehan ne hintoihin sitten muutaman vuoden päästä! Heh, ja siinä on ehtinyt lapsi jo tykästyä laitteisiin sitä ennen :p :D

      Poista