maanantai 24. heinäkuuta 2017

Sisarusrattaat, ostettu!


Nyt on äitiysavustus, ja jonkin verran omaakin panostusta sijoitettuna sisarusrattaisiin. Käytetyt Baby Joggerin City Selectit ostettiin torista, niin kuin suunniteltiinkin. Todettiin, tai mie totesin, että ne on varmaankin parhaimmat tässä elämäntilanteessa, joka sisältää jokapäiväistä rattaiden kantelua kakkoskerrokseen, viikoittaista busseilua, ahtaan eteisen ja paljon vaihtelevia tilanteita vauvan ja taaperon kanssa. Helppo kantaa vaikka istuin kerrallaan, tai laittaa näppärästi koko paketti kasaan ja kantaa sellaisena.

Tykkään siitä, että vaikka noi on ns. peräkkäiset eikä vierekkäiset, niin kahden istuimen /vaunukopan ja toisen istuimen välinen korkeusero tekee sen, että ovat vähän lomittain, eikä ole sellainen pitkä juna koko helahoito, niinkuin tavalliset peräkkäin istuttavat tuplat ovat.
Meillä on myös kerho ja avoin päiväkoti niin lähellä, että esikoinen jaksaa kävellä sinne ihan hyvin, eli niissä tilanteissa voi vaan jättää toisen istuimen kotiin, ja mennä yksöisrattailla vauvaa työntäen. Kuitenkin pitemmissä matkoissa, ja ihan vaan vaikka kaupungilla pyöriessä tuo taaperokin vielä tarvitsee istuma-, ja toki myös päiväunipaikkaa, niin  hänelle se suotakoon. :)

Täällä meidän kotikulmilla näitä harvemmin on myynnissä näkynyt, niin napattiin nämä kyytiin lomareissun yhteydessä. Ei taida juuri mitään hankintoja olla enää jäljellä ennen vauvan tuloa, ehkä..? Mutta voi olla, että silti tulee jotain vielä ostettua, heh.Ipanaa ihan itketti, kun yöunille mennessä olisi halunnut nukkua uusissa rattaissa. Tyytyi sitten kuitenkin siihen, että seuraavan päivän päikkärit saa nukkua uusissa rattaissa. ♥


2 kommenttia:

  1. Voihan sisarusrattaat! Mä en ole osannut vieläkään päättää tarvitaanko me sellaisia vai ei, ehkä pitää ensin katsoa miltä arki alkaa sitten syksyllä kahden kanssa näyttää... Onneksi noita löytyy aika hyvin käytettynä, mutta ensin pitäisi tietysti tietää millaiset olisi oikeasti meille hyvät ja toimivat..! Mulla tulle kyllä kova ikävä meidän yhdistelmävaunuja, jos niille joutuu sanomaan heipat :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on kyllä eri vaihtoehdoista vaikea tietää, että mitkä ois omaan tilanteeseen just parhaat. Mutta tosiaan, onneks ei tarvinnu uutena ostaa! Meiän edelliset vaunut ei ollut mitenkään parhaat, niin minuu ei harmita yhtään, vaan päinvastoin :)

      Poista