tiistai 3. lokakuuta 2017

Arki-iloa


Tänään on ollut hyvä päivä. Tähän asti ainakin ;) Mieltä lämmittää monet asiat, kuten


Hyvä aamu. Ei yhtään kiukuttelua, ei äidillä eikä tyttärellä! Ei palaneita pinnoja, jes!

Mukava neuvolakäynti. Tykkään mun neuvolaterveydenhoitajasta. Ja vauvan pää paikannettiin johonkin lantion uumeniin. Hyvä vauva, lähtökuopissa! 

Viime viikolla saatu uusi puhelin. Voi ilo! Mikään ei enää tilttaa ja kamerakin toimii!

Huominen osteopaattikäynti. Olen menossa eri osteopaatille nyt, kuin viimeksi, ja tästä uudesta kuullut paljon hyvää, että on oikein guru-ainesta. Heh. Vaikka tässä kohtaa ei mikään kropan osa erityisesti vaivaa, niin on ihanaa, että ehtii käymään vielä ammattilaisen hoidossa ennen synnytystä. Sitten on lupa syntyä ;)

Noussut hemoglobiini. Tästä saan kyllä paljon iloa ihan käytännössäkin, kun jaksaa eri lailla.

Viime viikolla matkaan saatetut 40 laatikollista vauvanvaatteita, suuntana Bulgaria.Lähestyvä synnytys ja vauva. Tietenkin. Mieli täyttyy tällä hetkellä aika paljon näistä kahdesta asiasta. Jostain kumman syystä!

Ipanan lauleskelut on niin symppiksiä. "Taas ytsi vuosi lisää onnea!" 

Tuleva viikonloppu, tai se, että tuleeko vauva ensin, vai ehtiikö vielä ystävän kanssa leffaan katsomaan Yösyöttöä. 

Spontaani bussikohtaaminen tutun kerhokaverin kanssa. Mukava pieni juttutuokio. :)Lisää tällaisia päiviä, joohan? :)6 kommenttia:

 1. Ihana, arkipäivän mukavan asioitten kirjo. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalle päivälle! Minäkin olen iloinnut synttärilahjaksi saadusta uudesta puhelimesta edelleen parin kuukauden jälkeen. Ja taaperon laulut on aina yhtä hauskoja! Hauskaa, miten arjessa kuullut asiat yhdistyvät hauskoiksi ajatelmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toimiva puhelin kyllä ihastuttaa olemassaolollaan päivittäin :D

   Poista
 3. Ihania pieniä suuria asioita! Tuo Pienimmän parhaaksi - keräys on ollut kyllä aivan mahtava juttu, olette keränneet ja pakanneet aivan valtavan vuoren vauvanvaatteita niitä tarvitseville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaaminen onkin se helpoin homma, jos ei ihmiset ois niin anteliaita ja lahjoittais tarpeettomiaan, niin ei olis mitään pakattavaa :) On kyllä hienoa, että lahjoituksia on tullut tasasesti jo vuoden ajan! :)

   Poista