keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Parempaa kuin ulkomailla - Pulsan asema
Joskus jotkut asiat jää vaan roikkumaan. Näin oli meillä myös tämän vierailun kanssa, sillä Pulsan asemalla käynnistä puhuttiin jo vuosi sitten kesällä. Sitten se vaan jäi, ja seuraavan kerran sitä mietittiin joulukuussa. Niin paljon tulee reissailtua muilla paikkakunnilla, että lähiympäristön helmet meinaa unohtua aivan! Pulsan asema sijaitsee Lappeenrannan maaseudulla, päärakennus on vanha rautatieasema vuodelta 1869 - ah historian havinaa, tykkään. 

Ystäväperheen kanssa molemmilla oli tyhjää kalenterissa, joten sinnehän me sitten suuntasimme vauvoinemme Pulsaan. Olikin kuulemma poikkeuksellisen paljon vauvavieraita vanhaa asemaa ihmettelemässä tuona päivänä.

Mukava arjen nostatus -kakkuhetki se olikin. Nautiskeltiin kakkua huvimajassa ulkona, ja kuten instagramin puolella kertoilinkin, oli Sacher-kakku ihan älyttömän hyvää (ja mieheltä maisteltu juustokakku myös). Suklaakakut on omaa sydäntä lähellä, etenkin hyvät sellaiset. Sacher-kakustakin voi saada vääränlaista, jos kakku on kuivakkaa tai täytteitä on säästelty. Tarkkaa on ;)

Vastikään reissussa käytiin myös Wienissä kahvilassa, jonka Sacher-kakkua pidetään alkuperäisenä, ja johon mekin jonottamalla jonotettiin muiden innokkaiden kanssa. Kokemus oli hyvä, mutta kyllä tuo Pulsan Sacher pesi kyseisen "the" Sacherin ihan 5-0.


Aina ei tarvitse lähteä niin kovin kauas, vaan läheltäkin voi löytää vaikka mitä aarteita. Pulsa oli niin idyllinen hyvän mielen paikka, että sen innoittamana voisi etsiskellä lähiseudun muutkin ihanat :)


8 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta paikalta! Upea tuo kukin tehty nimikyltti seinässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se olikin! Hetken kattelin paikan päällä että onpas kivasti nuo kasvit ja sit vasta tajusin et niin joo, siinä lukee jotain :D

   Poista
 2. Pulsa on ihana, ja voi mitkä herkut siellä on <3 Meillä on ollut tapana käydä Pulsassa joulun alla, mutta kesäreissu olisi kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun alla on varmasti ihanan tunnelmallista, täytyy varmaan mennä myös silloin 😊😊

   Poista
 3. Oi ihana paikka! Myökään ei olla vieläkään käyty tuolla. Josko vaikka ensi viikolla vihdoin!😊

  VastaaPoista