tiistai 7. tammikuuta 2020

Blogin lukijamäärä, uusi blogiosoite ja kiusaamisen ennaltaehkäiseminenJoku on ehkä jo huomannutkin, että osoiterivissä komeilee pelkkä www.iloaeloa.fi , sen aiemman blogspot-päätteen sijaan. Uuden vuoden kunniaksi ajattelin, että blogikin saa tällaisen ylennyksen minulta, ihan oikean domainin! On ollut ajatuksen tasolla jo todella kauan, mutta joskus tämmöiset asiat vaan jäävät roikkumaan. Vaikka sitten loppupeleissä se ei mitenkään vaikea homma ollutkaan.


Tämän saavutuksen takana oli eräs ajatus, kuten otsikosta voi jo päätellä. Minua ei onneksi täällä netin maailmassa ole kiusattu, mutta useampaa tuttua on. Viimeisimpänä bloggaajakollegaa Arjen suklaasuukkoja. Blogipohjien nimellä kulkevat blogiosoitteet (eli kuten vanha osoite) ovat kuulemma helpommin kiusattavissa. Kaikenlaista jäynää sitä on keksitty toisten elämän vaikeuttamiseksi. Buu sille.

No, mutta sainpahan sen takia aikaiseksi. Kannatti! Jospa seuraavaksi operaatioksi ottaisi sitten blogin ulkonäkösäätelyn. Pikkuhiljaa. Jos osoitteen ostamista mietin ainakin vuoden, niin katsotaan, miten ulkonäköasioissa käy ;)

Teinkin jo aiemmin koosteen blogin vuodesta 2019, se löytyy täältä.  Moni bloggaaja on kertonut koosteessaan myös blogin lukijamääriä, joten ajattelin, että voisin itsekin ne tähän kirjoitella. Ei oikeastaan vaan tullut mieleen, mutta tykkään tällaisesta läpinäkyvyydestä, joten miksipä ei.

Vuonna 2019


Te lukijat asuitte..

46% Helsingissä
12% Tampereella
42% muissa kunnissa (joista Lappeenranta 1%)

Olitte iältänne..

46% 25-34
24% 35-44
10% 18-24 vuotiaita
20% muun ikäisiä

..ja 92% teistä kaikista on naisia.

Sivun katselut 164 605
Käyttäjät 69 480
Istunnot 105 197

(Lähteenä Google Analytics)

Täytyy ihan sanoa, että vau miten paljon viime vuonna on ollut lukijoita! Kiitos siitä ruudun sille puolelle :)
Instagramin puolella mukaan pääsee nimimerkin @iloelolaura kautta!

2 kommenttia:

  1. Kiusaamista se on somekiusaaminenkin ja uskomatonta sekä täysin tuomittavaa, että aikuiset ihmiset syyllistyvät sellaiseen. Alhaista toimintaa, eikä voi kuin ihmetellä, mikä teon motiivi on.

    VastaaPoista