maanantai 24. elokuuta 2020

Raskausviikko 34 - muutosta selvitty!


Muuttopäivästä on nyt kaksi viikkoa. Ehkä pikkuhiljaa voi sanoa, että muutto alkaa kunnolla olemaan takana päin. Selvittiin!Raskaus ja muuttaminen ei ole ehkä se kevein yhdistelmä. Niin ja kun siihen lisää vielä kaksi leikki-ikäistä lasta mukaan, niin muuttujia on jo huomattavasti enemmän.

Muuttoa edeltävänä päivänä tulin lasten kanssa uuteen kotiin yöksi. Nukuin parisängyn paksulla petarilla, ajattelin sen olevan suht paksu, kun laittaa kaksinkerroin. Tulipa taas opittua, että raskaana ei kannata nukkua ihan missä vaan :D Yö meni unettomasti asentoa etsiessä, lonkka tuntui puutuvan huonosta patjavalinnasta. Aamulla väsytti ja häpyliitos oli niin kipeä, että pienikin nostelu vihloi. Siinäpä sitten katselin, kun muut kantoivat tavaroita. En toki olisi muutenkaan mitään kanniskellut, mutta varmaan vähän enemmän jotain olisin tehnyt.

Kummasti sitä pari kapselia kollageenia jo yksi yö omassa, pehmeässä sängyssä teki taas uudeksi ihmiseksi. Vaivat jäivät edelliseen päivään, ja lapsetkin menivät isovanhemmille lomailemaan muutamaksi päiväksi. Vietin tehokkaita päiviä purkaen tavaroita ja ravaten ylä- ja alakerran väliä. Iltaisin kyllä väsytti, ja oli pieniä epätoivon hetkiä, että mihin kaikki tavarat oikein saa mahtumaan.

Mattoa vaille valmis. Lastenhuoneesta oli helpoin aloittaa urakka.


Jännä muuten tuo kollageeni. Loppukeväästä ja alkukesästä tuntui, että olen tosi raihnainen. Joka paikkaa kolotti koko ajan enemmän. Sain vinkin syödä kollageenia kolotuksiini. Ja se on mulla kyllä auttanut. Aika hauskaa, että tämän raskauden raihnainen olo kääntyikin hyväksi tuon kollageenin aloituksen jälkeen. Vaikka eletään jo raskausviikkoa 34, mulla on oikeastaan olo paljon hyvinvoivampi kuin aiemmissa raskauksissa näin loppupuolella. Nautin kyllä, niin kauan kuin tätä hyvinvointia kestää!

Multa löytyy kahdenlaista kollageenia, Young Livingin sekä Puhdistamon. Itse tykkään enemmän tuosta Young Livingin. Ja joo, tiedän kyllä, että virallisestihan kollageeni ei kuulemma auta mihinkään. Mutta niinhän sitä taidetaan sanoa vaikka mistä asiasta ;) Että perusterveellisestä ruoasta ihminen saisi kaiken tarvitsemansa vielä nykyaikanakin. Onhan se teoriassa oikein kaunis ajatus.

Mutta se muutto. Nyt näyttää jo aika kivalta. Vielä nurkissa pyörii jonkun verran sellaista ärsyttävää pikkusälää, joista ei tiedä, mihin ne tuuppaisi. Paljon on tavaroita myyty, saatu ja lahjoitettu eteenpäin.


Makuuhuoneen uusi tapetti. Tämän alta on ihana herätä aamuisin!


Hyvä mieli kuitenkin kaikesta, muuton sujuvuudesta ja omista voimista nyt loppuraskaudessa. Pikkuhiljaa voi kääntää ajatukset jo vauvan syntymää kohden, ihanaa! Tule mukaan myös Instagramiin @iloelolaura , arki löytyy sieltä!

2 kommenttia:

 1. Huh, jos puolivuotiaan kanssa muuttaminen oli hankalaa, niin voin vain kuvitella miten hankalaa on muuttaa raskaana! Mutta hyvä, että vointi on nyt hyvä.

  Niin suloinen tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan muutettu myös puolivuotiaan kanssa, se kyllä taisi tuntua ainakin vähän kevyemmältä :) Kiitos, mekin tosiaan tykätään! :)

   Poista